ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / LiveWeatherIcon: Κάντε το εικονίδιο του καιρού δυναμικό

LiveWeatherIcon: Κάντε το εικονίδιο του καιρού δυναμικό

LiveWeatherIcon-header

Το iOS πλέον μπορεί να υποστηρίξει δυναμικά εικονίδια. Απόδειξη το νέο εικονίδιο της εφαρμογής του ρολογιού που δείχνει την πραγματική ώρα. Γιατί λοιπόν να μην έχουμε κάτι ανάλογο και για τον καιρό;

Άγνωστο πραγματικά γιατί η Apple δεν σκέφτηκε να το εισάγει πρώτη αλλά αν έχετε μια jailbroken iOS 7 μπορείτε πλέον να έχετε ένα δυναμικό εικονίδιο καιρού χάρης σε ένα νέο jailbreak tweak.

Η ονομασία του LiveWeatherIcon, έχει δημιουργό του τον Hamza Sood, έναν αρκετά γνωστό jailbreak developer δημιουργό του SiriToggles package.

Το LiveWeatherIcon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής του καιρού της Apple με ένα δυναμικό που θα σας δείχνει ανά πάσα ώρα και στιγμή της συνθήκες του καιρού στην περιοχή στην οποία βρίσκεστε και έτσι δεν θα χρειάζεστε κάθε φορά να ανοίγετε την ίδια την εφαρμογή.

Το LiveWeatherIcon θα σας στοιχίσει $1.00 στο App Store του Cydia.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.