ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / LockGlyph: Ξεκλειδώστε Touch ID συσκευές με το Apple Pay animation

LockGlyph: Ξεκλειδώστε Touch ID συσκευές με το Apple Pay animation

LockGlyph-Lock-screen-1024x904

To LockGlyph είναι ένα νέο tweak που έγινε διαθέσιμο στο Cydia και που φέρνει το Apple Pay animation επιβεβαίωσης στην Lock Screen σας.

Αν έχετε λοιπόν μια Touch ID συσκευή όπως τα iPhone 5s, iPhone 6, ή iPhone 6 Plus, μπορείτε να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας μέσω του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως κάνατε μέχρι τώρα αλλά αυτή την φορά να έχετε και το όμορφο animation του Apple Pay κατά την διαδικασία αυτή.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο της παρουσίασης του:

To μόνο αρνητικό που μπορεί κάποιος να βρει σε αυτό το tweak είναι πως λόγο του animation η διαδικασία ξεκλειδώματος γίνεται λίγο πιο αργή κάτι που ίσως ενοχλήσει κάποιους. Πάρα αυτά είναι πολύ εύκολο κάποιος να το ενεργοποιεί και να το απενεργοποιεί κατά βούληση.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε σήμερα εντελώς δωρεάν στο Cydia στο BigBoss repo. Θα πρέπει η συσκευή σας να τρέχει το iOS 8.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.