ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Μεγάλη αναβάθμιση της iOS Twitter εφαρμογής με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών

Μεγάλη αναβάθμιση της iOS Twitter εφαρμογής με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών

twitter-update

Η Twitter ανακοίνωσε σήμερα πως προχώρησε σε μια μεγάλη αναβάθμιση στην εφαρμογή της. Η έκδοση 7.0 για το iOS πέρα από μια σειρά εξωτερικών αλλαγών στην εμφάνιση, εστιάζει και σε αλλαγές με στόχο τους το περιεχόμενο ενώ παράλληλα έχουμε και 3 νέα χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία αναφέρει πως όλες αυτές οι αλλαγές προήλθαν από σχόλια καθημερινών χρηστών.

Today, with lots of feedback and ideas from you, we’re refreshing our product too and making it feel lighter, faster, and easier to use. We listened closely and kept what you love. And for the things you didn’t, we took a new approach to fix and make better.

Αρχικά η αρίθμηση των Like και Retweet γίνεται δυναμικά και έτσι άμεσα μπορείτε να δείτε τι απήχηση έχει κάποιο tweet που κάνατε.

Δεύτερον μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα και αυτοκόλλητα στην φωτογραφία του προφίλ σας.

Τρίτον και πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός πως πλέον τα links μπορούν να ανοίξουν απευθείας στο Safari αντί στον browser του Twitter. Επίσης έχουμε και την πρόσβαση έτσι στο Reader View.

check-new-look-ios-media-viewer-and-profile-img-fullhd-medium

Οι σχεδιαστικές αλλαγές έχουν στόχο να κάνουν ευκολότερη την πλοήγηση και την χρήση της εφαρμογής. Πλέον έχουμε μόνο 4 Tabs (Home, Search, Notifications kai Direct Messages), νέο πλευρικό navigation για πρόσβαση στις ρυθμίσεις, και πιο όμορφα εικονίδια.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.