ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Πρόταση γάμου με 25 iPhone X και το πολυπόθητο ναι δεν άργησε

Πρόταση γάμου με 25 iPhone X και το πολυπόθητο ναι δεν άργησε

iPhoneX-marriage-proposal4-640x480

O Chen Ming, ένας νεαρός σχεδιαστής videogames από τη Shenzhen της Κίνας κέρδισε δημοσιεύματα πριν λίγες ημέρες σε όλο τον κόσμο, αγοράζοντας 25 νέα iPhone X μόνο και μόνο για να τα χρησιμοποιήσει σε μία …πρόταση γάμου!

Ο Ming πραγματοποίησε τη σχετική προπαραγγελία και, στις 3 Νοεμβρίου, ημέρα κυκλοφορίας του iPhone X σε όλο τον κόσμο, έκανε δικές του τις …25 συσκευές (διάλεξε τον αριθμό 25, λόγω της ηλικίας της κοπέλας του). Στη συνέχεια, εκείνο που είχε να κάνει είναι να τις τοποθετήσει σε σχήμα καρδιάς σε ένα κρεβάτι με τριαντάφυλλα. Η κοπέλα στην οποία έγινε η έκπληξη και αυτή η μεγάλου κόστους αλλά άκρως ρομαντική πρόταση γάμου, είπε φυσικά το ναι.

iPhoneX-marriage-proposal3-640x427

Οι τιμές για το iPhone X ξεκινούν από τα 8.388 γουάν στην ηπειρωτική Κίνα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ming πρέπει να έχει ξοδέψει τουλάχιστον 210.000 γουάν (31.500 δολάρια) σε αυτά.

Όσο για τις 25 συσκευές, επειδή μάλλον θα ήταν πολλές για το ζευγάρι, ο Ming τις δώρισε σε τυχερούς φίλους του που τον βοήθησαν με αυτή την πρόταση γάμου.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.