ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέα Renders μας παρουσιάζουν ένα 6.7-ιντσών iPhone X Plus

Νέα Renders μας παρουσιάζουν ένα 6.7-ιντσών iPhone X Plus

iPhone-X-Plus-concept-Martin-Hajek-001

Ο Δανός 3D καλλιτέχνης – σχεδιαστής Martin Hajek έχει γίνει πασίγνωστος πλέον στην κοινότητα της Apple με την παρουσίαση φανταστικών σχεδίων mockups που παρουσιάζουν μελλοντικές συσκευές της Apple.

Σήμερα ο Hajek παρουσίασε τα νέα renders του όπου και μας παρουσιάζουν ένα 6.7 ιντσών iPhone X Plus μοντέλο σε σύγκριση και δίπλα στο φετινό iPhone X.

Το καλύτερο από όλα είναι πως η Apple θα μπορούσε εύκολα να φέρει ένα 6.7 ιντσών πάνελ σε ένα σασί με τις διαστάσεις των Plus μοντέλων.

Δείτε τα φανταστικά αυτά renders παρακάτω:

iPhone-X-Plus-concept-Martin-Hajek-004 iPhone-X-Plus-concept-Martin-Hajek-006 iPhone-X-Plus-concept-Martin-Hajek-007 iPhone-X-Plus-concept-Martin-Hajek-008 iPhone-X-Plus-concept-Martin-Hajek-009

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.