ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Material Design και Handoff support στον νέο Chrome

Material Design και Handoff support στον νέο Chrome

Chrome-iOS

O Chrome για iPhone και iPad πρόσφατα αναβαθμίστηκε στην έκδοση 40, φέρνοντας πλέον το Material Design look στο νέο browser. Αυτό το update προσθέτει επίσης την δυνατότητα υποστήριξης Handoff για το iOS 8.

Ακολουθώντας τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής Google Search και της νέας κυκλοφορίας της εφαρμογής Inbox email, o Chrome είναι η τελευταία εφαρμογή της Google η οποία ενσωματώνει το Material Design. H προσθήκη της λειτουργίας Handoff σας επιτρέπει να στείλετε το τρέχον tab που δουλεύετε από το κινητό σας στην οθόνη του υπολογιστή σας στα OS X Yosemite. To καλό με την συγκεκριμένη λειτουργία είναι πως στέλει το tab σε οποιονδήποτε browser δουλέουμε, είτε αυτός είναι Google είτε είναι ο Safari.

H νέα έκδοση του Chrome για Mac είναι εξίσου καλά σχεδιασμένη και για το iOS 8, όπως επίσης και για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Μαζί με την ενημέρωση, η Google διόρθωσε αρκετά σφάλματα και βελτίωσε αρκετά την σταθερότητα της εφαρμογής.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Google Chrome από το App Store δωρεάν.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.