ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Matte Black iPhone 7 χρήστες κάνουν παράπονα για αστοχία στην βαφή στις άκρες

Matte Black iPhone 7 χρήστες κάνουν παράπονα για αστοχία στην βαφή στις άκρες

iphone-7-chipping

Σύμφωνα με έναν μεγάλο αριθμό ποστ στο Apple Support forum αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες iPhone 7 Matte Black μοντέλων που αναφέρουν πως υπάρχει αστοχία στην βαφή της συσκευής μιας και παρατηρούν σε συγκεκριμένα σημεία το λεγόμενο “ξεφλούδισμα”.

Οι χρήστες αναφέρουν πως παρατήρησαν κάτι τέτοιο ακόμη και με την χρήση θήκης.

Η περιοχή που φαίνεται να είναι πιο επιρρεπής σε αυτό είναι κοντά στις άκρες της συσκευής και στο πίσω μέρος ενώ τα Plus μοντέλα το παρουσιάζουν με βάση πάντα τους χρήστες αυτούς πιο συχνά από ότι τα 4.7 ιντσών iPhone 7.

Παρόμοιο φαινόμενο είναι στο μαύρο iPhone 5 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά.

Σε σχέση με το πόσα matte black iPhone 7 έχουν πουληθεί ο αριθμός αυτών των “προβληματικών” συσκευών δεν φαίνεται να είναι μεγάλος αν και ο αριθμός χρηστών που κάνουν το εν λόγω παράπονο μεγαλώνει.

H επίσημη υποστήριξη της Apple δεν έχει δώσει κάποια λύση σε αυτούς τους χρήστες μέχρι τώρα αναφέροντας πως είναι ένα “cosmetic flaw”.

Ive bought my iPhone 7 Plus and after 3 weeks the paint started chipping/peeling near the right speakers.

I have contacted Apple care and they asked to send a few images of the problem and after 12 days they told me it is not covered under warranty since it is under cosmetic damage.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.