ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η McDonald κάνει tease τον ανεπίσημο σχεδιασμό του iPhone 8

Η McDonald κάνει tease τον ανεπίσημο σχεδιασμό του iPhone 8

mcdonalds-iphone-app

H McDonald κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου σήμερα μιας και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο αποφάσισε να παρουσιάσει την mobile εφαρμογή της σε ένα promo email που απέστειλε σε καταναλωτές της Αυστραλίας χρησιμοποιώντας ένα iPhone 8 mockup.

To ανεπίσημο αυτό rendering που χρησιμοποίησε η εταιρεία είναι βασισμένο σε όλες τις τελευταίες διαρροές και φυσικά η κίνηση της χρησιμοποίησης του προξένησε εντύπωση.

mcdonalds-iphone-8-app-2

Το promo email ουσιαστικά προωθεί την εφαρμογή της McDonald για mobile συσκευές και το iPhone 8 mockup που χρησιμοποιήθηκε έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του τον Μάιο από τον γνωστό για τις διαρροές πληροφοριών επερχόμενων Apple συσκευών, Benjamin Geskin.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν αυτό το promo της McDonald είναι κάποιο λάθος ή μια προσπάθεια να δημιουργήσει buzz (κάτι που το κατάφερε) χρησιμοποιώντας renders που μπορεί να επαληθεύουν τον σχεδιασμό του iPhone 8 που θα μας αποκαλύψει η Apple τον επόμενο μήνα.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.