ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Michael Fassbender στο ρόλο του Steve Jobs

Michael Fassbender στο ρόλο του Steve Jobs

fassbender-rogen-jobs-wozniak-body

H παραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό στο Aaron Sorkin -υπό την επίβλεψη της Universal Studios. H ταινία αυτή -όπως όλοι γνωρίζουμε- παρουσιάζει την ζωή του Steve Jobs και χάρη στην μεγάλη ανάλυση των zoom lenses των δημοσιογράφων, μπορούμε να έχουμε πλέον μια εικόνα για το πως θα μοιάζουν οι χαρακτήρες της ταινίες εν δράση. Πλέον, μπορούμε να ξέρουμε πως θα μοιάζει ο Michael Fassbender ντυμένος ως Steve Jobs καθώς επίσης και ο Seth Rogen ο οποίος θα εμφανιστεί στο ρόλο του Steve Wozniak με τα γνωστά ατημέλητα μαλλιά και τα nerdy γυαλιά οράσεως.

Το casting μιας ταινίας μπορεί να είναι δύσκολο και ενώ έχουμε κάποιες αμφιβολίες για τις ικανότητες του Fassbender ως ηθοποιό, πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως δεν μοιάζει και τόσο πολύ στον Steve Jobs ούτε και στην ταινία. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία ένας Γερμανοιρλανδός ηθοποιός θα μπορούσε να κάνει προκειμένου να μοιάζει με έναν γεννημένο στην Αμερική, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά Ελβετού-Σύριου, όπως δηλαδή ήταν ο Jobs. Ωστόσο, δεν είναι τα χαρακτηριστικά προσώπου τα οποία θα τον βοηθήσουν να πάρει το ρόλο του Steve Jobs, αλλά επίσης και ο τρόπος και η προφορά κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Σίγουρα, όλοι περιμένουμε να δούμε αυτή την ταινία αν και από τις μέχρι τώρα εντυπώσεις δεν θα είναι και η ταινία που θα προτιμηθεί από το κοινό.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.