ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Τίτλοι τέλους για τα Windows Phones από την Microsoft

Τίτλοι τέλους για τα Windows Phones από την Microsoft

Στιγμιότυπο 2017-07-11, 11.44.26 μμ

Σήμερα η Microsoft σταμάτησε την υποστήριξη των Windows Phone 8.1 ρίχνοντας ουσιαστικά τίτλους τέλους στα Windows Phone της.

Η Microsoft παρουσίασε το Windows Phone το 2010 και μέσα σε 3 χρόνια έχει το τρίτο πιο δημοφιλές λογισμικό σύστημα για mobile συσκευές. H πλατφόρμα όμως απλά δεν μπορούσε να συναγωνιστεί την Apple και την Google που ακόμη και από την αρχή και οι δύο είχαν το 99.6% της αγοράς.

Η Microsoft συνέχισε να πουλάει περιορισμένο αριθμό οικονομικών κυρίως smartphones με το Windows 10 λογισμικό της αλλά όπως πολλοί έχουμε διαπιστώσει η εταιρεία έχει κάνει ελάχιστες αναβαθμίσεις και σε αυτή την mobile πλατφόρμα δείχνοντας πως κατά πάσα πιθανότητα η υποστήριξη της θα σταματήσει οριστικά το 2018 – Αυτό επικαλείται και σημερινό δημοσίευμα του The Verge

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.