ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η Microsoft υποστηρίζει ότι το νέο iPad Pro αντέγραψε το Surface;!;!;!

Η Microsoft υποστηρίζει ότι το νέο iPad Pro αντέγραψε το Surface;!;!;!

iPad-Pro-10-inch-with-Smart-Keyboard--780x488

To υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft, Ryan Gavin, υποστηρίζει ότι η νέα εκδοχή των tablets της Apple δεν θα υπήρχε χωρίς το Surface Pro. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι οφθαλμοφανές ότι η Apple ακολουθεί την Microsoft σε παρουσίαση 2 σε 1 μηχανημάτων πλέον στην αγορά.

“Έχουμε μάθει και τελειοποιούμε τα 2 σε 1 προϊόντα μας για χρόνια τώρα. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Surface όλοι ήταν σκεπτικοί, το ίδιο και η Apple. Μετά όμως μας ακολούθησαν και το νέο iPad Pro είναι ξεκάθαρο παράδειγμα αυτού που λέω”

Ο Gavin υποστηρίζει επίσης πως όταν η Microsoft σχεδιάζει ένα νέο hardware δεν κοιτάει σε καμιά περίπτωση τι κάνει η Apple. Αν το έκαναν τότε όπως ο ίδιος λέει οι οπαδοί τους δεν θα είχαν ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσουν συσκευές όπως τα Surface Pro και τα Surface Book με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ως ένα σημείο ο Gavin δεν έχει άδικο μιας και εδώ και χρόνια η Apple αρνείται να παρουσιάσει η ίδια 2 σε 1 μηχανήματα παρά την μεγάλη ζήτηση που σημειώνουν στην αγορά.

Ακόμη και με το νέο iPad Pro που η Apple στοχεύει να το παρουσιάσει στην αγορά ως ένα αντικαταστάτη laptop πάρα αυτά το λογισμικό του όπως γνωρίζουμε δεν τρέχει κάποια έκδοση desktop όπως για παράδειγμα το Surface.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.