ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote για το iPad έφτασαν τις 12 εκατ. λήψεις

Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote για το iPad έφτασαν τις 12 εκατ. λήψεις

Office-for-iPad-12M-downloads

7 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία της σουίτας του Office για το iPad και οι εφαρμογές Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote σημειώσαν των εντυπωσιακό αριθμό των 12 εκατομμύριων λήψεων.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν αλλά αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και την επιλογή επεξεργασίας ενός εγγράφου αυτή ξεκλειδώνει μόνο εφόσον είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Office 360. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως όντας συνδρομητές το Office στο iPad πραγματικά είναι εξαίσιο και μας έχει λύσει τα χέρια στην δουλειά.

Για να γιορτάσει η Microsoft αυτό τον εντυπωσιακό αριθμό λήψεων ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.