ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / AppleWorldHellas Unboxing: Misfit Shine

AppleWorldHellas Unboxing: Misfit Shine

  Καλησπέρα φίλοι του AppleWorldHellas και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμη Unboxing για εσάς. Αυτή την φορά, έχουμε το Shine της Misfit.Το Shine είναι ένα fitness tracker, οπού μπορεί να παρακολουθεί πόσο αθλείστε, πόσες ώρες κοιμάστε και σας δίνει την λειτουργία να θέσετε εσείς στόχους οπού και σας υπενθυμίζει αν δεν τον έχετε φτάσει. Το …

Review Overview

AppleWorldHellas Recommended

Summary : Το Shine, είναι ένα πολύ όμορφο tracker, το οποίο τραβάει τα βλέμματα και δεν ξεχωρίζει ότι είναι ένα fitness tracker αλλά σαν ένα ηλεκτρονικό ρολόι

User Rating: 4.33 ( 2 votes)
0

1

 

Καλησπέρα φίλοι του AppleWorldHellas και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμη Unboxing για εσάς. Αυτή την φορά, έχουμε το Shine της Misfit.Το Shine είναι ένα fitness tracker, οπού μπορεί να παρακολουθεί πόσο αθλείστε, πόσες ώρες κοιμάστε και σας δίνει την λειτουργία να θέσετε εσείς στόχους οπού και σας υπενθυμίζει αν δεν τον έχετε φτάσει. Το Shine όμως δεν είναι σαν τα υπόλοιπα fitness trackers, μιας και με το μεταλλικό του περίβλημα, σας προδίδει μια αίσθηση καταπληκτικής ποιότητας και με τα LED που έχει, το κάνει πολύ πιο όμορφο. Το  Shine έκανε την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο του 2013 με το ποσό της χρηματοδότησης να είναι σχεδόν 8 φορές μεγαλύτερο από τον αρχικό τους στόχο.

Σχεδιασμός:

Το Shine, σε αντίθεση με το Nike FuelBalnd ή το Jawbone Up, είναι ένα κυκλικό “βότσαλο”, επιστρωμένο με μέταλλο και το μέγεθός του δεν περνάει το μέγεθος ενός δίευρου. Μπορείτε να το φορέσετε είτε στο λαστιχένιο λουρί που σας δίνει η Misfit για το χέρι σας είτε στο μαγνητικό κλιπ από καουτσούκ. Επίσης, χάρη του σχεδιασμού του είναι και αδιάβροχο.

IMG_1236

Με μια μπαταρία λιθίου, η μπαταρία του Shine, κρατάει περίπου 4-5 μήνες, οπού αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το φορτίζετε συνέχεια, κάτι που είναι ένα σοβαρό πρόβλημα με άλλες συσκυές τέτοιου είδους.

Το Shine είναι σαν ένα ρολόι οπού με δύο taps πάνω του μπορείτε να δείτε την πρόοδο που έχετε κάνει ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε και την δεύτερη επιλογή που έχει, δηλαδή να βλέπετε και την ώρα.

 

Συνδεσιμότητα:

accessoriesΤο Shine, στο εσωτερικό του, περιέχει έναν δέκτη Bluetooth, οπού πολύ εύκολα μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε iOS συσκευή. Ωστόσο, πρόσφατα έβγαλε και την αντίστοιχη εφαρμογή της για το Google Play για τις Android συσκευές. Την πρώτη φορά, ώστε να κάνετε set up το Shine, θα πρέπει να το “ακουμπήσετε” πάνω στην οθόνη της συσκευής σας. Αν τώρα, το φοράτε στο μαγνητικό κλιπ ή στο χέρι σας με το λουρί που συμπεριλαμβάνει η συσκευασία και θέλετε να συγχρονίσετε τα δεδομένα,θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται κοντά σας ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει με το Bluetooth της συσκευής σας.

Αξεσουάρ:

Στη συσκευασία, συμπεριλαμβάνει το λουράκι και το μαγνητικό κλιπ. Ωστόσο, μέσα από την ιστοσελίδα της Misfit, θα μπορέσετε να αγοράσετε και έξτρα αξεσουάρ για το μικρό fitness tracker σας όπως ένα περιδέραιο για το λαιμό σας ή ένα δερμάτικο λουρί για το χέρι σας.

 

accessories

Shine™ App

url

(πατήστε πάνω στην φωτογραφία ώστε να κατεβάσετε την εφαρμογή)

Προσωπικά, η εφαρμογή της, μετά το τελευταίο χαρακτηριστικό που προστέθηκε, το οποίο ήταν η ολοκληρωτική αναβάθμιση του σχεδιασμού της και η υποστήριξη του iOS 7, μου έδωσε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πια, μπορούμε να δούμε πόσες ώρες κοιμόμασταν, πόση ώρα κοιμόμασταν βαθιά, πόση ώρα τρέχαμε, περπατάγαμε, πόσα γραμμάρια χάσαμε, πόσα βήματα κάναμε και πάρα πολλά άλλα. Δυστυχώς, ακόμη, δεν υπάρχει κάποιο web interface ώστε να μπορούμε να τα βλέπουμε μέσω του Η/Υ μας αλλά προστέθηκε η υποστήριξη leaderboards, ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε με τους φίλους μας (είτε με το Facebook είτε μη) ή και γενικότερα να βλέπουμε σε ολόκληρο τον κόσμο τους στόχους οπού έχουν ολοκληρώσει άλλοι ιδιοκτήτες Shine.

 

IMG_0107

IMG_0106

Πως δουλεύει η συσκευή:

IMG_5061

Το Shine, δεν είναι πολύ δύσκολο να το ετοιμάσετε, μιας και απλώς το φοράτε και είναι έτοιμο! Υπάρχουν ορισμένες δραστηριότητες οπού εξιδικεύεται το Shine, το εν λόγω Activity Tagging. Το Activity Tagging, είναι μια λειτουργία της εφαρμογής οπού μπορείτε να ρυθμίσετε ποια λειτουργία προτιμάτε να κάνετε, όταν κάνετε τριπλό tap στo Shine. Ορισμένες λειτουργίες είναι του ύπνου, της ποδηλασίας, της κολύμβησης,του τέννις, του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ακόμη είναι σε Beta, οποτε ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Το μόνο μειονέκτημα με αυτή την λειτουργία, είναι ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει αρκετές δραστηριότητες αλλά μόνο μια.

Ωστόσο, έχουν αναφερθεί ορισμένα προβλήματα, όσο αναφορά τον υπολογισμο θερμίδων που χάνουμε. Η Misfit έχει ενημερωθεί γι’αυτό, και μας υπόσχεται ότι στο επόμενο update της εφαρμογής, θα έχει διορθωθεί το εν λόγω πρόβλημα.

Συμπέρασμα:

Το Shine, είναι ένα πολύ όμορφο tracker, το οποίο τραβάει τα βλέμματα και δεν ξεχωρίζει ότι είναι ένα fitness tracker αλλά σαν ένα ηλεκτρονικό ρολόι. Είναι ένα μεγάλο βοήθημα για όσους δεν αθλούνται σε καθημερινή βάση και τους υπενθυμίζει τους στόχους τους οποίους έχουν θέσει. Παρόλα τα προβλήματα ανακρίβειας που έχει, πιστεύω ότι αξίζει να προχωρήσετε στην αγορά του.

Παρακάτω, θα μπορέσετε να δείτε το Unboxing(παρακολουθήστε το στην μεγαλύτερη ανάλυση που μπορείτε):

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον nikolakis97 για την βοήθεια που μου έδωσε για την δημιουργία του βίντεο.

Σχολιασμός στο forum

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.