ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Modbook Pro X: Μετατροπή του Retina MacBook Pro σας σε ένα 15-ιντσών tablet

Modbook Pro X: Μετατροπή του Retina MacBook Pro σας σε ένα 15-ιντσών tablet

modbookx

Ονειρεύεστε την μέρα εκείνη όπου το iPad με το MacBook θα ενωθούν σε ένα προϊόν προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χρήσης; Έχετε επίσης ενθουσιαστεί με τις φήμες που θέλουν την Apple να κυκλοφορεί ένα μεγαλύτερο iPad;

Αν έχετε λοιπόν πρόχειρα $4000 η Modbook είναι έτοιμη να κάνει το παραπάνω όνειρο σας πραγματικότητα.

Η εταιρεία ξεκίνησε μια νέα Kickstarter campaign για να υποστηρίξει το ModBook Pro X tablet το οποίο στην ουσία μετατρέπει ένα 15-ιντσών Retina MacBook Pro, σε ένα quad-core OS X tablet που στην κυριολεξία είναι πανίσχυρο.

Στο campaign η εταιρεία αναζητάει $150,000 για να ξεκινήσει ποσό που μάλλον θα καλυφτεί γρήγορα μιας και πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που και για επαγγελματικούς λόγους θα έδιναν $1999 για να μετατραπεί το MacBook Pro σε ένα ModBook Pro X. Η πιο ακριβή επιλογή αγγίζει τα $3999 για ένα ModBook Pro X με  2.2 GHz quad-core Intel i7 επεξεργαστή, Intel Iris Pro 5200 graphics, 16GB RAM και 256GB SSD.

Το Modbook Pro X θα υποστηρίξει πλήρως το OS X 10.10 όταν γίνει διαθέσιμο τον Φεβρουάριο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.