ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Monster Snack – Ένα πολύχρωμο endless runner με στοιχεία puzzle, τώρα στο App Store

Monster Snack – Ένα πολύχρωμο endless runner με στοιχεία puzzle, τώρα στο App Store

Screen Shot 2014-08-07 at 11.53.43 AM

Από τους Έλληνες δημιουργούς της μεγάλης επιτυχίας που ακούει στο όνομα A Clockwork Brain έρχεται ένα νέο παιχνίδι με εύκολο χειρισμό και συνεχή δράση που θα σας κάνει να κολλήσετε στην κυριολεξία του μαζί του.

Το Monster Snack είναι ένα endless runner που χρειάζεται την προσοχή σας αλλά και την ακρίβεια σας έτσι ώστε να βοηθήσετε τον βασικό χαρακτήρα του τίτλου τον Monsieur LeCroque!

Screen Shot 2014-08-07 at 11.53.58 AM

Βασικά Χαρακτηριστικά:

* Puzzle-infused action gameplay 
* Challenges attention and precision
* Daunting difficulty
* Collectable power-ups
* Leaderboard with score and distance options to show off to your friends
* Funny characters full of attitude 
* Simple tap & swipe controls 
* Auto-sync between all your iOS devices
* Optimized to look amazing on all screen sizes

Όπως μας αναφέρουν οι δημιουργοί του:

“Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Total Eclipse δούλεψε πάνω σε έναν τίτλο action/endless runner, αλλά όπως θα δουν οι χρήστες, τα στοιχεία puzzle που υπάρχουν σε όλα μας τα παιχνίδια παραμένουν αναπόσπαστο κομμάτι του gameplay και του Monster Snack. Είναι επίσης η πρώτη φορά που καταφέραμε μέσα σε πάρα πολύ λίγο χρόνο, συνολικά 2,5 μήνες, να τελειώσουμε την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού από τη σύλληψη της γενικής ιδέας μέχρι το launch του!”

Screen Shot 2014-08-07 at 11.54.29 AM

Πραγματικά πρόκειται για έναν πολύ όμορφο τίτλο και απίστευτα προσεγμένο που σίγουρα δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει και αξίζει να τον κατεβάσετε. Ακόμη ένας Ελληνικός τίτλος που πραγματικά δείχνει πως η Ελληνική σκηνή του App Store έχει τα δικά της διαμάντια και το Monster Snack είναι ένα από αυτά.

Το Monster Snack θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store για iPhone, iPad και iPod Touch δωρεάν εδώ (υπάρχουν in-app purchases αλλά δεν μειώνουν την εξέλιξη η την εμπειρία χρήσης του) 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.