ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Περισσότερες πληροφορίες για το iPhone 8: 1080p240fps video, Enhanced HDR, MultiBiometrics

Περισσότερες πληροφορίες για το iPhone 8: 1080p240fps video, Enhanced HDR, MultiBiometrics

forbes-iphone-8-1

O iOS developer Guilherme Rambo κατάφερε και βρήκε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone 8 της Apple συνεχίζοντας την εξερεύνηση του HomePod firmware.

O νέος κώδικας που ανακάλυψε δείχνει την ύπαρξη μιας κάμερα με υποστήριξη 240 fps καταγραφής στα 1080p. Αυτή την στιγμή το iPhone 7 μπορεί επίσης να κάνει λήψη βίντεο στα 240 fps, αλλά περιορίζεται σε μια ανάλυση στα 720p.

Τα 240 fps στην λήψη βίντεο θα έχουν ως αποτέλεσμα πιο ομαλά βίντεο αργής κίνησης και φυσικά ποιο ποιοτικά και αυτό είναι μόνο μια από τις αλλαγές που θα φέρει μια τέτοια αναβάθμιση.

Ο προγραμματιστής επίσης ανακάλυψε πως η συσκευή θα μπορεί να υποστηρίζει μια σειρά από πολλαπλές βιομετρικές επιλογές. Αυτό σημαίνει πως το iPhone 8 και πιο συγκεκριμένα το hardware του θα μπορεί να υποστηρίζει τόσο το φημολογούμενο Face ID όσο και άλλους τρόπους βιομετρικής αυθεντικοποιήσης του χρήστη.

Τέλος είχαμε και κώδικα που δείχνει λήψεις HDR κάτι που και αυτό μπορεί να έρθει στα μελλοντικά iPhones αν όχι στο iPhone 8.

Στιγμιότυπο 2017-08-10, 10.44.34 μμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.