ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Apple: “Η ανθρωπότητα δεν είναι ενικός, είναι πληθυντικός”

Apple: “Η ανθρωπότητα δεν είναι ενικός, είναι πληθυντικός”

Apple-Diversity-and-inclusion-video

Στην εποχή μας ο ρατσισμός και ο κακός σκεπτικισμός έχει βρει καταφύγιο σε πολλές κοινωνίες ανά τον κόσμο και έτσι πολλοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι που κρίνονται αβίαστα με βάση την καταγωγή, την θρησκεία ή ακόμη και τις προτιμήσεις τους στο σεξ.

Η Apple εδώ και πολλά χρόνια καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να αναδείξει αυτό το πρόβλημα αλλά και μέσω του δικού της παραδείγματος να αναδείξει ότι η διαφορετικότητα είναι ένα θετικό στοιχείο για κάθε κοινωνία.

Η εταιρεία, ταυτόχρονα με τη προχθεσινή  δημοσιοποίηση της ετήσιας αναφοράς για τους ανθρώπινους πόρους της, ετοίμασε ένα video στο οποίο πρωταγωνιστούν 68 εργαζόμενοι και παρουσιάζουν τον τρόπο που διαφορετικοί άνθρωποι συνεργάζονται αρμονικά και παράγουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

“Στην Apple η λέξη ανοικτός δεν είναι απλά μια λέξη – Είναι η κουλτούρα μας. Αυτή που αγκαλιάζει πεποιθήσεις, φυλές, ιδεολογίες, αναπηρίες, προσωπικότητες και άλλες διαφορές. Γιατί η ανθρωπότητα δεν είναι ενικός είναι πληθυντικός”

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.