ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / News2Go: Η καθημερινή σας ενημέρωση πιο εύκολα και πιο χρηστικά

News2Go: Η καθημερινή σας ενημέρωση πιο εύκολα και πιο χρηστικά

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2017-01-05-1-01-45-%cf%80%ce%bc

 

Η ενημέρωση στις μέρες μας αν μη τι άλλο είναι σημαντική. Επίσης πολλοί από εσάς μαζί και εμείς, καθημερινά επισκεπτόμαστε περισσότερα από ένα ενημερωτικά sites ή blogs για αυτό τον σκοπό.

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν αν γλιτώνατε χρόνο και με έναν άκρως χρηστικό τρόπο μπορούσατε από μια μόνο εφαρμογή να έχετε μέσα από μερικά κλικ όλη σας την ενημέρωση; Τόσο απλά και τόσο χρηστικά!!!

H νέα ελληνική εφαρμογή News2Go κάνει αυτό ακριβώς!!! Οι δημιουργοί της δε δεν είναι επίσης καθόλου άγνωστοι, μιας και είναι η ίδια ομάδα που δημιούργησε πριν 7 χρόνια την αξεπέραστη στην κατηγορία της για εμάς εφαρμογή Ραδιόφωνο.

Με την νέα τους εφαρμογή News2Go μπορείτε να διαβάσετε και να αποθηκεύσετε ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά κι ενημερωτικά site της Ελλάδας κι όλου του κόσμου.

Για πρώτη φορά τα μεγαλύτερα ενημερωτικά – ειδησεογραφικά site, από όλο τον κόσμο, σε μια μόνο εφαρμογή.
Διαβάστε ειδήσεις, αθλητικά, gossip, τεχνολογία, οικονομία, μουσική, ιατρικά θέματα και πολλές άλλες κατηγορίες ειδήσεων κατευθείαν από την πηγή.

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2017-01-05-1-02-59-%cf%80%ce%bc

Ενημερωθείτε με περισσότερα από 1000 ειδησεογραφικά κι ενημερωτικά site, από την Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, 24/7.

Στο News2Go θα βρείτε τα μεγαλύτερα website  από:

Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία, Κίνα, Ινδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία Αυστραλία, Καναδά, Ρωσία, Ιρλανδία, Τουρκία, Ελλάδα για να είστε ενημερωμένοι για όλα, από όλους, 24 ώρες το 24ωρο οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε!!!

img_0098

Δυνατότητες:

– Στην πρώτη σελίδα του News2Go θα βρείτε τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site (Top Sites) της χώρας που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή και με ένα μόνο κλικ θα διαβάσετε το αυθεντικό περιεχόμενό τους μέσα από τον ειδικά σχεδιασμένο browser της εφαρμογής.
– Μεταβείτε πολύ εύκολα στο Facebook και στο Twitter του κάθε site  και  μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα την είδηση που διαβάζετε εκείνη τη στιγμή.
– Προσθέστε το site που διαβάζετε  στη λίστα με τα αγαπημένα σας. Δημιουργήστε μια λίστα με τα αγαπημένα σας site κι επεξεργαστείτε την (αλλάξτε τη σειρά, διαγράψτε κλπ).
– Αποθηκεύστε την είδηση που διαβάζετε σε μια ξεχωριστή λίστα με τις αγαπημένες σας ειδήσεις και διαβάστε τις ξανά όποτε εσείς επιθυμείτε offline (δεν χρειάζεται χρήση internet).
– Διαβάστε τη ροή των ειδήσεων από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site σε μια ξεχωριστή σελίδα όπως τα παρουσιάζει το News Feed της Google από τα μεγαλύτερα site όλων των κατηγοριών αλλά και τις κυριότερες ειδήσεις της περιοχής που βρίσκεστε..
– Επιλέξτε εσείς πια θα είναι η κύρια χώρα της εφαρμογής στη σελίδα settings και δείτε τα μεγαλύτερα site της συγκεκριμένης χώρας στην πρώτη σελίδα.
– Ανανεώστε με ένα κλικ τη βάση δεδομένων και δείτε ότι νέο έχει προστεθεί (Η εφαρμογή θα ανανεώνεται και αυτόματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα).
– Αναζητήστε, ειδήσεις, websites, χώρες, κατηγορίες ειδήσεων.

Η εφαρμογή News2Go δεν επεμβαίνει ούτε αλλοιώνει το περιεχόμενο των site, το παρουσιάζει αυτούσιο, χρησιμοποιώντας μόνο τα  links των website.

img_0099

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store εδώ

Από πλευρά μας ευχόμαστε καλές λήψεις και δίνουμε για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους δημιουργούς της που μας υπόσχονται πως ακόμη είναι η αρχή και πως νέες εκδόσεις τις εφαρμογής θα κάνουν το ήδη πολύ καλό καλύτερο και ακόμη πιο εύχρηστο για όλους εμάς. 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.