ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Η Niantic θέλει τον Harry Potter στο νέο επαυξημένης πραγματικότητας παιχνίδι της

Η Niantic θέλει τον Harry Potter στο νέο επαυξημένης πραγματικότητας παιχνίδι της

harry-potter-4

Η Niantic έχει γίνει πασίγνωστη πλέον μιας και έφερε έναν από τα πιο δημοφιλή mobile παιχνίδια στον χώρο με το Pokemon Go. Ποια θα είναι όμως η επόμενη μεγάλη κίνηση της εταιρείας;

Όπως όλα δείχνουν ο νέος ήρωας που θα επιλέξει ακούει στο όνομα Harry Potter και εκεί θα εστιάσει τον νέο τίτλο επαυξημένης πραγματικότητας που θα φέρει στην αγορά.

Το παιχνίδια κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Harry Potter: Wizards Unite και θα είναι μια συμπαραγωγή με την Warner Bros.

Οι φήμες για αυτή την μεγάλη κίνηση υπήρχαν από πέρυσι αλλά τίποτα δεν είχε επισημοποιηθεί μέχρι και σήμερα. Η εταιρεία λοιπόν όντως επιβεβαίωσε πως δουλεύει πάνω σε αυτό τον τίτλο αναφέροντας πως αυτός θα γίνει διαθέσιμος κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για το περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας που θα δημιουργήσουν, την ιστορία πίσω από αυτό κλπ.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.