ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Nomad Horween Brown Leather Case iPhone 7: Μοναδική και με απίστευτη ποιότητα

Nomad Horween Brown Leather Case iPhone 7: Μοναδική και με απίστευτη ποιότητα

13613480_1070381729710533_7393797320102205059_o

H Nomad είναι ο κατασκευαστής μιας σειράς τεχνολογικών αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και εργονομίας ενώ παράλληλα πρόσφατα  ξεκίνησε την συνεργασία με την Horween Leather παρουσιάζοντας μια σειρά από δερμάτινες θήκες και πορτοφόλια – powerbanks που εντυπωσιάζουν για περισσότερους από έναν λόγους.

Στην κατοχή μας έφτασε η Nomad Horween Leather Case για το iPhone 7 και με μεγάλη μας χαρά σας την παρουσιάζουμε παρακάτω:

Συσκευασία

case-packaging_2048x2048

Η συσκευασία της δερμάτινης αυτής θήκης φωνάζει και αυτή αν μη τι άλλο ποιότητα! Εξωτερικά έχουμε την παρουσίαση της ίδιας της θήκης ενώ περιμετρικά θα βρούμε χρήσιμες πληροφορίες για το είδος του δέρματος καθώς και για την ποιότητα του. Γυρίζοντας το κουτί της θήκης από την πίσω πλευρά και άμεσα βλέπουμε ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά της. Όπως έχουμε πει και άλλες φορές οι ποιοτικές δερματικές θήκες με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν χρώμα και εμφάνιση και μάλιστα αυτή η αλλαγή είναι μοναδική για την κάθε θήκη και χρήστη. Η Nomad λοιπόν παρουσιάζει πως μπορεί να γίνει αυτή η μετάλλαξη στην δική της θήκη μετά από 3 μήνες χρήσης δείχνοντας έτσι την απαράμιλλη ποιότητα του δέρματος και της κατασκευής της.

Εσωτερικά τώρα θα σας υποδεχτεί η ίδια η θήκη και ένα κουπόνι με το οποίο θα λάβετε μέρος σε έναν διαγωνισμό για $5000 αλλά επίσης θα έχετε και ένα εκπτωτικό κουπόνι που θα σας δοθεί με το που περάσετε τον κωδικό σας και που μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη αγορά σας. Για την ιστορία εμάς ήταν $21 – Καθόλου άσχημα!!!

Σχεδιασμός, Κατασκευή και Εντυπώσεις 

%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4

Η Nomad Leather Case για το iPhone 7 και iPhone 7 Plus μοιάζει αρκετά με την αντίστοιχη Apple Leather Case αλλά έχει κάποιες διαφορές. Η έκδοση της Nomad έχει ένα διαφορετικό σχεδιασμό που αγκαλιάζει το iPhone 7 από την κορυφή μέχρι το τέλος της συσκευής – Η έκδοση της Apple είναι ανοιχτή στο κάτω μέρος και δείχνει το αλουμινένιο σασί της συσκευής. Αυτό σημαίνει πως η θήκη της Apple είναι ευκολότερη στην τοποθέτηση αλλά η αντίστοιχη της Nomad προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στην iPhone συσκευή σας.

Η Nomad βασίζει την θήκη της αυτή σε ποιοτικό δέρμα από την εταιρεία Horween Leather. Όπως αναφέραμε και προηγούμενος η θήκη με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει χρώμα και θα γίνει πιο σκούρα ενώ παράλληλα και ανάλογα την χρήση της ο σχεδιασμός της στο πίσω μέρος θα αποκτήσει μια μοναδική απεικόνιση.

Η θήκη στο χέρι σας δίνει μια στιβαρή αίσθηση χωρίς μεγάλη ευκαμψία.

case-pile-features_2048x2048

Η θήκη θα καλύψει όλο το iPhone σας και θα προσφέρει μια ομοιομορφία ακόμη και στα κουμπιά της συσκευής. Αυτός ο σχεδιασμός μας άρεσε ιδιαίτερα με το δέρμα να σχηματίζει και τα κουμπιά της συσκευής.

Το Horween χρώμα τώρα και η εν λόγω βαφή έρχεται πιο κοντά στο Saddle Brown της Apple. Σε αντίθεση όμως με αυτή της Apple παρατηρήσαμε πως έχουμε έναν πιο έντονο και πλούσιο χρωματισμό.

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2017-01-11-12-29-37-%cf%80%ce%bc

Στο εσωτερικό της θήκης τώρα έχουμε μαλακό υλικό που θα προστατέψει την πλάτη της συσκευής σας και δεν θα επιτρέψει την οποιαδήποτε αμυχή. Το πλαίσιο που θα αγκαλιάσει το iPhone 7 σας είναι ελαφρώς πιο υψηλό και έτσι θα έχει προστασία και της οθόνης όταν ακουμπάτε την συσκευή με την πρόσοψη της σε μια επιφάνεια.

13490720_1061478817267491_3424039675387123153_o

Την χρησιμοποιούμε εδώ και 2 εβδομάδες τώρα στο iPhone 7 και πραγματικά μας έχει κερδίσει τόσο με την ποιότητα της, την υφή της αλλά ακόμη και την προστασία που έχει προσφέρει στην συσκευή μας.

Συμπέρασμα

Αν θέλετε μια ποιοτική δερμάτινη θήκη για το iPhone 7 σας τότε η πρόταση της Nomad είναι πολύ εύκολα μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Η ποιότητα και η βαφή του δέρματος εντυπωσιάζει και θα δώσει στο χέρι σας αυτή την αίσθηση της υψηλής ποιότητας και μοναδικότητας που ψάχνετε για την επόμενη θήκη σας.

15625359_1182566175190994_7160469029491048448_n

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την άκρως ανταγωνιστική τιμή της μιας και μπορεί να γίνει δική σας στα $39.95. Μπορείτε να την παραγγείλετε εδώ ενώ παράλληλα σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά και στις υπόλοιπες σειρές της Nomad. Είναι το ίδιο εντυπωσιακές και ποιοτικές με τιμές άκρως λογικές για την υψηλή κατηγορία στην οποία ανήκουν.

Editors-Choice-Update-2015-710x806

H Nomad είναι ο κατασκευαστής μιας σειράς τεχνολογικών αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και εργονομίας ενώ παράλληλα πρόσφατα  ξεκίνησε την συνεργασία με την Horween Leather παρουσιάζοντας μια σειρά από δερμάτινες θήκες και πορτοφόλια – powerbanks που εντυπωσιάζουν για περισσότερους από έναν λόγους. Στην κατοχή μας έφτασε η Nomad Horween Leather Case για το iPhone 7 και με μεγάλη …

Review Overview

Ποιότητα
Κατασκευή
Προστασία
Εργονομία
Τιμή

AppleWorldHellas Recommended

Summary : Αν θέλετε μια ποιοτική δερμάτινη θήκη για το iPhone 7 σας τότε η πρόταση της Nomad είναι πολύ εύκολα μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Η ποιότητα και η βαφή του δέρματος εντυπωσιάζει και θα δώσει στο χέρι σας αυτή την αίσθηση της υψηλής ποιότητας και μοναδικότητας που ψάχνετε για την επόμενη θήκη σας.

User Rating: 2.83 ( 4 votes)
93

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.