ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / NY Times: Η Apple/Beats streaming μουσική υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη σύντομα

NY Times: Η Apple/Beats streaming μουσική υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη σύντομα

Beats-by-Cook

Ξεκινώντας με κάτι το οποίο λίγος πολύ γνωρίζουμε η New York Times αναφέρει σήμερα πως η ομάδες της Apple και Beats δουλεύουν σκληρά πάνω σε μια streaming μουσική υπηρεσία που θα ανταγωνιστεί με το Spotify. H νέα αυτή υπηρεσία δεν θα έχει ένα πιο οικονομικό μοντέλο από αυτό του ανταγωνισμού ενώ η διάθεση της θα γίνει μέσα σε αυτό τον χρόνο, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Η  νέα αυτή υπηρεσία από την Apple φημολογείται πως θα έχει πολλά χαρακτηριστικά της Beats streaming μουσικής υπηρεσίας με ιδιαίτερο βάρος στα playlists. Η Apple θα αφαιρέσει το logo της Beats Music και πλέον η υπηρεσία αυτή θα είναι μέρος του iTunes.

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως η Apple προσπάθησε να μειώσει τις τιμές συνδρομής για την υπηρεσία αυτή αλλά βρήκε απέναντι της τις δισκογραφικές εταιρείες που δεν συμφώνησαν με κάτι τέτοιο. Η Apple λοιπόν φαίνεται να υποχώρησε προσωρινά μιας και πρωταρχικός της στόχος αυτή την στιγμή είναι να μπει σε αυτή την βιομηχανία streaming μουσικών υπηρεσιών το συντομότερο δυνατό.

Αναφορές θέλουν την Apple να έχει προγραμματίσει την παρουσίαση αυτής της streaming υπηρεσίας στο WWDC τον Ιούνιο και με την iOS 8.4 αναβάθμιση του λογισμικού της.

Επίσης η Apple μάλλον προγραμματίζει και σε ένα νέο προγραμματισμό και διαχείριση του iTunes Radio – την απάντηση της Apple σε υπηρεσίες όπως αυτή της Pandora.

Τέλος το New York Times αναφέρει πως ο πρώην μουσικός παραγωγός του BBC, Zane Lowe, θα βοηθήσει σημαντικά στο νέο αυτό λανσάρισμα του iTunes Radio.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.