ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / O Έλληνας Jailbreak developer Elias Limneos teases το επερχόμενο Touch ID tweak του

O Έλληνας Jailbreak developer Elias Limneos teases το επερχόμενο Touch ID tweak του

Touch-ID-success

Ποιος είπε πως δεν έχουμε Έλληνες developers στο Cydia; O γνωστός Elias Limneos βρίσκεται πίσω από τα πολύ γνωστά tweak SBRotator και CallBar και ετοιμάζεται και για ένα ακόμη που όπως όλα δείχνουν θα είναι ακόμη μια μεγάλη επιτυχία.

Πολλοί από εσάς που είστε κάτοχοι του iPhone 5S με το που βγήκε το evasion7 εργαλείο για το iOS 7 αναρωτηθήκατε αν θα υπάρξουν Touch ID tweaks.

O Limneos λέει σήμερα πως ναι μιας και μέσω του λογαριασμού του στο  Twitter ανέβασε ένα βίντεο που μας παρουσιάζει συνοπτικά πολύ, πρόκειται περί teaser, το tweak που ετοιμάζει. Δεν έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες αλλά κατά πάσα πιθανότητα και από ότι μπορούμε να καταλάβουμε και από το βίντεο το νέο του αυτό tweak θα επιτρέπει να χρησιμοποιείται το Touch ID για την προστασία συγκεκριμένων εφαρμογών που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει στο Cydia επίσημα ή την τιμή του αλλά είμαστε σίγουροι πως θα αξίζει τα λεφτά του.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.