ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O βιογράφος του Jobs πιστεύει πως η εξαγορά της Beats είναι για το βίντεο και όχι τον ήχο

O βιογράφος του Jobs πιστεύει πως η εξαγορά της Beats είναι για το βίντεο και όχι τον ήχο

walter-isaacson_2

Και ενώ όλοι μας περιμένουμε την επισημοποίηση της εξαγοράς της Beats από την Apple οι αναλυτές και όχι μόνο προσπαθούν να δώσουν την δική τους οπτική γωνία στο γιατί η Apple θα κάνει μια τόσο μεγάλη κίνηση.

Ο Walter Isaacson, ο άνθρωπος που ήρθε σε πολύ στενή επαφή με τον Steve Jobs κατά την δημιουργία της βιογραφίας του δεύτερου και έχοντας πολλές ώρες συνεντεύξεων δίνει την δική του εκδοχή σήμερα για αυτή την αναμενόμενη εξαγορά της Apple.

Συγκεκριμένα ο βιογράφος του Jobs πιστεύει πως η συμφωνία Apple-Beats δεν είναι για τα ακουστικά ή την μουσική υπηρεσία αλλά για το βίντεο. Υποψιάζεται πως ο Tim Cook θέλει από τον Iovine της Beats να αναλάβει τον συντονισμού του περιεχομένου και να βοηθήσει σημαντικά στο φημολογούμενο TV project της Apple. Η Apple δεν μπορεί να τα βρει με τους δημιουργούς και παραγωγούς περιεχομένου εδώ και χρόνια για το λανσάρισμα ενός τέτοιου προϊόντος και ο Iovine ίσως δώσει λύση.

Μάλιστα ο Isaacson αποκάλυψε κάτι που δεν το είχε βάλει στο βιβλίο του λέγοντας πως ο Jobs είχε κινηθεί στην εξαγορά της Universal από τον Jimmy Iovine μεταξύ του 2002 και 2003.

Αυτό τότε δεν έγινε, άγνωστο γιατί αλλά σίγουρα δείχνει πως ο Jobs είχε μεγαλόπνοα σχέδια για την περιοχή της μουσικής και της τηλεόρασης που ίσως πλέον ο Tim Cook έχει αρχίσει να εφαρμόζει εκ νέου με πρώτο μεγάλο βήμα την εξαγορά της Beats.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.