ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O ισραηλινός πρωθυπουργός θα συναντήσει τον Tim Cook σήμερα

O ισραηλινός πρωθυπουργός θα συναντήσει τον Tim Cook σήμερα

bhqnhy5ccaa9arv-jpg-large

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, αυτή την περίοδο βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ως μέρος του συνεδρίου της American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) και θα επισκεφτεί και την Silicon Valley σε μια σημαντική κίνηση μιας και η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν πίσω το 2006.

Σήμερα μάλιστα θα γευματίσει τον CEO της Apple Tim Cook ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με τον συνιδρυτή της εφαρμογής WhatsApp Jan Koum, που πλέον πουλώντας την στη Facebook αισθάνεται κατά $19 δις πιο πλουσιότερος.

Υπάρχει έντονη φημολογία για το τι θα συζητήσει με τον Tim Cook με πρώτο να έρχεται… ναι σωστά το καταλάβατε η δημιουργία του πρώτου Apple Store στο Ισραήλ.

Οι σχέσεις Apple και Ισραήλ είναι ιδιαίτερα στενές τόσο λόγου των κέντρων ερευνών της Apple στην χώρα, 2 των αριθμό όσο και των εταιρειών από την χώρα που αγοράστηκαν από την Apple όπως η Anobit, AuthenTec και PrimeSense.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.