ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O σκηνοθέτης του ‘Social Network’ David Fincher σε συζητήσεις με την Sony για την ταινία Jobs

O σκηνοθέτης του ‘Social Network’ David Fincher σε συζητήσεις με την Sony για την ταινία Jobs

937950-Girl With The Dragon Tattoo, The

Αν είστε φαν της Apple αλλά και ακόμη λάτρεις του κινηματογράφου σίγουρα θα πρέπει να έχετε ενθουσιαστεί με την επερχόμενη παραγωγή της Sony που θα αποτελέσει την μεταφορά της βιογραφίας του Steve Jobs στους κινηματογράφους.

Ο σεναριογράφος είναι ο διάσημος Aarorn Sorkin που έχει βραβευτεί με όσκαρ και φήμες θέλουν την σκηνοθεσία να την αναλαμβάνει το David Fincher.

O Fincher ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας “The Social Network” του οποίου σεναριογράφος ήταν και πάλι ο Sorkin ενώ στις μέρες ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται πίσω από την τεράστια επιτυχία της σειράς του Netflix House of Cards.

To Hollywood Reporter αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα:

“David Fincher already has tackled one Silicon Valley billionaire in Mark Zuckerberg. Now, the Social Network director is poised to take on the late Steve Jobs for Sony.

Fincher is in early talks to helm the untitled film based on Walter Isaacson’s best-selling biography of the Apple co-founder, sources tell The Hollywood Reporter. If a deal comes together, the film would reunite the director with Oscar-winning Social Network writer Aaron Sorkin, who recently finished the adaptation, and Social Network producer Scott Rudin. Mark Gordon and Guymon Casady also are producing.”

Ο Fincher είναι ιδιαίτερα ιδιόρρυθμος με τα έργα που αναλαμβάνει μιας και αν δεν του αρέσει το σενάριο μπορεί να μην σκηνοθετήσει κάτι ακόμη και για χρόνια. Η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε ήταν το The Girl With the Dragon Tattoo, που σημείωσε ακόμη μια τεράστια επιτυχία συγκεντρώνοντας $200 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.