ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O Aaron Sorkin μιλάει για την επερχόμενη ταινία του για τον Steve Jobs

O Aaron Sorkin μιλάει για την επερχόμενη ταινία του για τον Steve Jobs

680x478

O Aaron Sorkin βρήκε λίγο χρόνο χθες να μιλήσει δημόσια για το επερχόμενο project του που δεν είναι άλλο από την ταινία για την ζωή του Steve Jobs που ετοιμάζει. Ο βραβευμένος με όσκαρ σεναριογράφος έδωσε λοιπόν κάποιες απαντήσεις κατά την εμφάνιση του στο Tribeca Film Festival.

Φυσικά δεν αναφέρθηκε ή καλύτερα απέφυγε να αναφερθεί στο τι γίνεται με την επιλογή σκηνοθέτη και ηθοποιών αλλά έδωσε κάποιες πληροφορίες για το σενάριο που ήδη έχει τελειώσει.

Aaron-Sorkin-at-D10-image-001

“Το σενάριο αποτέλεσε μια από τις λίγες φορές που έγραψα ότι είχα μπροστά μου για να γράψω. Θα παρουσιάσει τόσο τον ήρωα όσο και τον αντί ήρωα. Δεν θα είναι ακριβώς μια βιογραφική ταινία. Δεν είναι η ιστορία του Steve Jobs απλά είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Ο Steve ήταν ένα φανταστικός άνθρωπος τόσο ήρωας αλλά ταυτόχρονα και αντί ήρωας”

Μόλις ερωτήθηκε για τις εξελίξεις στο θέμα του σκηνοθέτη, το όνομα του Danny Boyle ακούστηκε χθες δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

“Δεν θέλω να πω κάτι σήμερα για αυτό. Δεν θέλω οι δηλώσεις μου να αποτελέσουν νέα ή να θεωρηθεί πως πλησίασα την ταινία με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνω την ταινία να μιλήσει για εμένα.”

Μέχρι και χθες οι φήμες θέλανε τον Bale να παίζει τον ρόλο του Steve Jobs και τον David Fincher να είναι ο σκηνοθέτης του. Σύμφωνα όμως με νέες διαρροές η Sony πλέον μιλάει με τον σκηνοθέτη του Slumdog Millionaire, Danny Boyle, με τον Leonardo DiCaprio να έχει γίνει πλέον ο νούμερο 1 στόχος για τον ρόλο του Steve Jobs.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.