ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / O Agent 47 έρχεται σύντομα για το iOS

O Agent 47 έρχεται σύντομα για το iOS

HitmanAbsolution_Wallpaper

H απίστευτα δημοφιλής σειρά Hitman τελικά θα κάνει την είσοδο της και στο iOS με τον επερχόμενο τίτλο που ακούει στο όνομα Hitman Go. Δημιουργοί η γνωστή ομάδα του Montreal, Square Enix αναφέρουν σήμερα πως το Hitman Go θα είναι ένα turna-based παιχνίδι τοποθετημένο μέσα στον κόσμο του Hitman.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

“O παίχτης στρατηγικά θα πρέπει να κινηθεί σε συγκεκριμένες τοποθεσίες στον χώρο αποφεύγοντας εχθρούς και εκτελώντας τους στόχους τους μέσα από φυλαγμένα μέρη. Θα πρέπει να σκεφτείτε ακριβώς την επόμενη κίνηση σας και να χρησιμοποιήσετε όλα τα γνωστά όπλα και τρικ που γνωρίζετε από την σειρά επεισοδίων Hitman.”

hitman_go_slashgear-820x420

Επίσης αναφέρουν πως στον προγραμματιστή δόθηκε τεράστια ελευθερία στην δημιουργία και την χρηστικότητα του τίτλου σε μια iOS συσκευή.

Αν και δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας του Hitman Go οι δημιουργοί του αναφέρουν χαρακτηριστικά πως είναι σχεδόν έτοιμο για την επίσημη κυκλοφορία του μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.