ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / O I0n1c δημοσιοποίησε μια φωτογραφία ενός jailbroken iPhone 5C σε iOS 7.1.1

O I0n1c δημοσιοποίησε μια φωτογραφία ενός jailbroken iPhone 5C σε iOS 7.1.1

7-1-1-jailbreak-e1400374291850

Όταν σε προηγούμενο άρθρο μας σας είχαμε περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην Jailbreak σκηνή και το πόσο εφικτό ή μη είναι ένα νέο jailbreak εργαλείο είχαμε αναφέρει και τονίσει πως δεν υπάρχει κάποιο δημόσιο jailbreak για το iOS 7.1 και για νεότερες εκδόσεις του λογισμικού.

Η Apple έχει κάνει πλέον patch όλα τα exploits που χρησιμοποιηθήκαν στο evasi0n7 στην έκδοση 7.1,  και έτσι έδωσε τέλος στο εν λόγω εργαλείο το οποίο λειτουργούσε κανονικά για 4 συνεχόμενους μήνες.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η έκδοση 7.1 δεν μπορεί να γίνει jailbreak. Μέχρι στιγμής είδαμε αποδείξεις πως γίνεται από το winocm και άλλους hackers. Στην λίστα προστέθηκε σήμερα και ο διάσημος hacker i0n1c ο οποίος από τον λογαριασμό του στο Twitter κοινοποίησε μια φωτογραφία από το jailbroken iPhone 5c που τρέχει την έκδοση iOS 7.1.1

Screen Shot 2014-05-18 at 1.53.27 PM

Σχολιασμός στο φόρουμ  

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.