ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / O i0n1c παρουσιάζει σε βίντεο το Cyberelevat0r, το iOS 7.1.1 jailbreak του

O i0n1c παρουσιάζει σε βίντεο το Cyberelevat0r, το iOS 7.1.1 jailbreak του

i0n1cs-jailbreak-video

Πλέον δεν είμαστε ειλικρινά σίγουροι σε τι είναι καλύτερος ο  i0n1c, στην έρευνα ασφαλείας ή στο trolling.

Σε γνώριμα λημέρια για τον ίδιο το ταλαντούχος Γερμανός Stefan Esser παρουσίασε σήμερα ένα βίντεο με το jailbroken iPhone 5c που τρέχει το  iOS 7.1.1.  Πρόκειται για το ίδιο iPhone 5c το οποίο παρουσίασε πριν μερικές μέρες σε φωτογραφία με την διαφορά πως αυτή την φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερα από αυτό που ο ίδιος ονομάζει Cyberelevat0r jailbreak…

Το βίντεο όντως παρουσιάζει ένα jailbreak και μάλιστα untethered στην έκδοση iOS 7.1.1  με επιτυχή εισαγωγή του Cydia κτλ

Τώρα κατά 99% δεν θα κάνει διαθέσιμο το εργαλείο στο κοινό και το μόνο που καταφέρνει είναι να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά υπενθυμίζοντας στους χρήστες πως δεν μπορούν να έχουν αυτό το οποίο ο ίδιος έχει.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει να κάνει tease το ίδιο πράγμα συνέχεια από την στιγμή που δεν πρόκειται να το μοιραστεί με την κοινότητα.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.