ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / O iH8sn0w επιβεβαιώνει ότι το iPhone 4s του είναι jailbroken στην iOS 7.1

O iH8sn0w επιβεβαιώνει ότι το iPhone 4s του είναι jailbroken στην iOS 7.1

71-jailbreak-5s

Το έχουμε τονίσει και θα το πούμε ακόμη  μια φορά πως η έκδοση του iOS 7.1 έδωσε τέλος στο jailbreak των iOS συσκευών χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα exploits.

Την περασμένη εβδομάδα όπως σας παρουσιάσαμε ο  winocm έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο παρουσιάζοντας το jailbroken iPhone 4 που τρέχει στην iOS 7.1 και χθες ο  iH8sn0w το επιβεβαίωσε στο iPhone 4S του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Screen Shot 2014-03-28 at 4.44.01 AM

Δυστυχώς διαβάζοντας το thread του iH8sn0w’s εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως δεν φαίνεται να ετοιμάζει κάποιο εργαλείο για το κοινό. Σε ένα σημείο μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά “Δεν έχω καμιά διάθεση αυτή την στιγμή να δουλέψω πάνω σε ένα 7.1/8 jailbreak αυτή την στιγμή” ενώ τονίζει πως όσοι βγήκαν και υποστηρίζουν για την διάθεση στο κοινό ενός jailbreak εργαλείου για την 7.1 είναι ψεύτες.

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα πως αν και η έκδοση του iOS 7.1 είναι δυνατή δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάποια ομάδα που θα αναλάβει την δημιουργία κάποιου εργαλείου και για να είμαστε ειλικρινείς το περιμέναμε. Ως είθισται οι hackers θα κρατήσουν τα όσα exploits υπάρχουν για μια μεγάλη κυκλοφορία όπως αυτή του iOS 8.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.