ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O Phil Schiller της Apple γίνεται μούσκεμα για φιλανθρωπική κίνηση

O Phil Schiller της Apple γίνεται μούσκεμα για φιλανθρωπική κίνηση

schiller

O Senior VP of Marketing της Apple Phil Schiller μέσω του λογαριασμού του στο twitter ανέβασε μια σειρά από δροσιστικές φωτογραφίες. Όπως μπορείτε να δείτε έγινε στην κυριολεξία μούσκεμα ρίχνοντας ένα κουβά παγωμένο νερό πάνω του.

Ο λόγος; H συμμετοχή του σε μια πρόκληση με φιλανθρωπικό σκοπό με την ονομασία Ice Bucket Challenge. Η εν λόγω κίνηση ξεκίνησε από τον πρώην παίχτη του baseball Pete Frates στην προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ασθένεια ALS (amyotrophic lateral sclerosis).

Screen Shot 2014-08-14 at 11.18.32 AM

Η πρόσκληση θέλει κάποιον να ρίχνει στο κεφάλι του ένα κουβά παγωμένο νερό και εν συνεχεία να διαλέγει μια σειρά φίλων για να κάνουν το ίδιο. Αυτή που επιλέγονται να συμμετάσχουν αλλά δεν ολοκληρώνουν την δοκιμασία μέσα σε 24 ώρες τους ζητείτε να κάνουν μια δωρεάν στην ένωση ALS Association. H κίνηση αυτή έχει επιφέρει στην οργάνωση μέχρι στιγμής $1.35 εκατομμύρια σε δωρεές.

Ο Schiller δεν είναι ο πρώτος του τεχνολογικού χώρου που ακολούθησε το κίνημα. Το ίδιο έκαναν ο Mark Zuckerberg του Facebook και ο Satya Nadella της Microsoft. Ο Schiller αφού ολοκλήρωσε την πρόκληση ζήτησε να κάνουν το ίδιο οι “Chris, Kim, and Tim.”

schiller-full

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.