ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O Tim Cook έκανε μια μεγάλη χρηματική δωρεά για να βοηθήσει το gay κίνημα της Alabama

O Tim Cook έκανε μια μεγάλη χρηματική δωρεά για να βοηθήσει το gay κίνημα της Alabama

tim-cook-05-640x519

O CEO της Apple, Tim Cook, είναι ο πιο ισχυρός ομοφυλόφιλος άντρας της Αμερικής καθώς και ο πρώτος CEO στην ιστορία του Fortune 500 που το παραδέχεται δημόσια. Με βάση αυτό έχει κάνει πάρα πολλά για το κίνημα των gay κατά την θητεία του στην Apple και πλέον κάνει ακόμη περισσότερα μιας και έκανε μια πολύ μεγάλη χρηματική δωρεά στο κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Alabama όπου γεννήθηκε αλλά και στο Arkansas και Mississippi.

Η χρηματική δωρεάν, είναι από τον προσωπικό του λογαριασμό, έγινε συγκεκριμένα στο Project One America, ένα κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και υπέρ της διαφορετικότητας που χτίζει στην αποδοχή των gay και lesbians στην Αμερική. Το κίνημα αυτό είναι πολύ ενεργό με διαφημίσεις στην τηλεόραση και όχι μόνο.

Κανείς δεν γνωρίζει και δεν λέει το ακριβές ποσό που έδωσε ο Tim Cook αλλά το κίνημα αναφέρει πως είναι πολύ σημαντική η προσφορά του.

H εκπρόσωπος τύπου της Apple Kristin Huguet επιβεβαίωσε αυτή την δωρεά.

Αυτή η κίνηση μάλλον θα αποτελέσει τον επίλογο του Tim Cook για φέτος, μια χρονιά που πραγματικά ξεχώρισε στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του καριέρα. Πλέον και σε ότι αφορά την Apple δείχνει πως το φάντασμα του Steve Jobs δεν τον στοιχειώνει και πως μπορεί να κοιτάει μπροστά και με δικές του αποφάσεις να οδηγήσει την Apple σε νέα ύψη. Η Apple πλέον του Tim Cook είναι πιο δυνατή από ποτέ επιβεβαιώνοντας βέβαια έτσι και την αμέριστη εμπιστοσύνη που του είχε ο Steve Jobs.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.