ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O Tim Cook θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του πρώτου Apple Store της Κωνσταντινούπολης

O Tim Cook θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του πρώτου Apple Store της Κωνσταντινούπολης

Tim-Cook-and-Abdullah-Gul

Νωρίτερα φέτος όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Tim Cook ταξίδεψε στην Τουρκία για να συναντήσει τον πρόεδρο της γείτονας χώρας έχοντας στην ατζέντα του το άνοιγμα του πρώτου Apple Store στην Kωνσταντινούπολη καθώς και μια σειρά άλλων θεμάτων έρευνας και όχι μόνο.

Το άνοιγμα του εν λόγω Apple Store είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και θα είναι το πρώτο στην συγκεκριμένη περιοχή. Όλα φαίνεται λοιπόν πως εξελίχτηκαν ομαλά και έτσι όπως αναφέρει σήμερα ο Τουρκικός τύπος τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν στις 4 Απριλίου. Θεωρείτε μάλιστα τόσο σημαντικό γεγονός με αποτέλεσμα ο Tim Cook να παραβρεθεί ο ίδιος μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο Abdullah Gül

“During his visit to Turkey in February, Tim Cook announced Turkey’s first Apple store would opened in April. Today, however, based on new information we received from our source in the office of Apple, we know the official opening date to be 04/04/2014.”

Ο Cook φέρεται αν έχει πει πως το Apple Store της Κωνσταντινούπολης θα είναι μοναδικό καλύπτοντας μια έκταση 21.000 square foot μέσα στο εμπορικό κέντρο Zorlu έχοντας ως μεγάλο του χαρακτηριστικό την κυβική οροφή.

Η Apple προσπαθεί να ενισχύσει την παρουσία της στην Τουρκία τον τελευταίο καιρό. Πέρα από το Apple Store έχουμε το άνοιγμα του Τουρκικού online Store καθώς και την συνεργασία στην εκπαίδευση με την χορήγηση iPads στα τουρκικά σχολεία που θα στοιχίσει στο τουρκικό δημόσιο τα $4 δις.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.