ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O Tim Cook μιλάει για την ασφάλεια των χρηστών στο 2ο μέρος της Charlie Rose συνέντευξης [Video]

O Tim Cook μιλάει για την ασφάλεια των χρηστών στο 2ο μέρος της Charlie Rose συνέντευξης [Video]

charlie-rose-tim-cook

To PBS δημοσιοποίησε ένα νέο κλιπ από το 2ο μέρος της συνέντευξης του Tim Cook. H εν λόγω συνέντευξη που έχει χωριστεί σε δυο κομμάτια είναι ίσως μια από τις καλύτερες που έχει δώσει ποτέ ο Tim Cook και στην οποία γίνονται αναφορές για πάρα πολλά καυτά θέματα.

Στο κλιπ που μπορείτε να δείτε παρακάτω ο Tim μιλάει για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πως η Apple διαχειρίζεται αυτό το θέμα. Εξηγεί μάλιστα πως η Apple δεν έχει ως δουλειά την συλλογή δεδομένων των χρηστών και επίτηδες δημιουργεί τις εφαρμογές της έτσι ώστε να συλλέγουν όσο λιγότερα δεδομένα γίνεται.

“Δεν διαβάζουμε τα email σας και δεν διαβάζουμε τα iMessages. Αν η κυβέρνηση εκδώσει ένταλμα και μας πει να το κάνουμε ούτε ακόμη και τότε δεν μπορούμε. Τα δεδομένα των χρηστών είναι κρυπτογραφημένα και δεν έχουμε το κλειδί”

Δείτε το κλιπ παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.