ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / O Tim Cook υπογράφει iPhones στην Κίνα και υπόσχεται πως μεγάλα πράγματα έρχονται φέτος

O Tim Cook υπογράφει iPhones στην Κίνα και υπόσχεται πως μεγάλα πράγματα έρχονται φέτος

tim-cook-china-mobile

Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας του μεγαλύτερου παρόχου στον κόσμο, China Mobile, με την Apple είναι πλέον γεγονός στην Beijing. Μετά από χρόνια διαπραγματεύσεων που δεν οδήγησαν πουθενά ο Tim Cook κατάφερε να κλείσει μια τεράστια συμφωνία που δίνει πρόσβαση του iPhone σε 750+ εκατομμύρια κόσμου.

O Tim Cook εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή έναρξη και δέχτηκε να βγάλει φωτογραφίες, να δώσει αυτόγραφα, να υπογράψει iPhones και ακόμη να απαντήσει και σε κάποιες ερωτήσεις.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωσε ενθουσιασμένος ενώ είπε και χαρακτηριστικά:

Screen Shot 2014-01-17 at 1.27.54 PM

“Σήμερα είναι η αρχή της συνεργασίας της China Mobile με την Apple και η παράδοση της καλύτερης εμπειρίας στον κόσμο”

“Δεν μπορώ να σας πω για μελλοντικά προϊόντα. Αυτό που μπορώ να αναφέρω είναι πως έχουμε υπέροχα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύουμε αλλά σε αυτό το στάδιο θέλουμε να τα κρατήσουμε μυστικά. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πολύ περισσότερο χαρούμενοι όταν τα δείτε για πρώτη φορά.”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.