ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O Tim Cook υποψήφιος για το ‘Person of the Year’ του Times

O Tim Cook υποψήφιος για το ‘Person of the Year’ του Times

timcook-thatsawrap-640x481

O Tim Cook είναι υποψήφιος για ακόμη μια φορά από το περιοδικό Times για το βραβείο της προσωπικότητας της χρονιάς. Μια υποψηφιότητα που βασίζεται στην σκληρή και σημαντική του δουλειά για την άνοδο της μετοχής της εταιρείας, τις πωλήσεις του iPhone, το επερχόμενο iWatch καθώς και την πρόσφατη αποκάλυψη και σημαντική του δήλωση για το γεγονός πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Steve Jobs δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει αυτό το βραβείο αλλά o Tim έχει μια πάρα πολύ δυνατή υποψηφιότητα και έτσι να γίνει ο πρώτος CEO της Apple που κερδίζει αυτή την σημαντική διάκριση.

Το Times δίνει αυτό το βραβείο από το 1927 στους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Ο Jobs ήταν υποψήφιος πολλές φορές αλλά δεν κέρδισε ποτέ ενώ οι Bill Gates και Mark Zuckerburg τα κατάφεραν κατά το παρελθόν.

Η απόδοση της Apple για το 2014 είναι πολύ σημαντική το ίδιο και η δήλωση για την προσωπική ζωή που έκανε δημόσια ο Tim Cook.

Στην λίστα με τους υποψήφιους συναντάμε επίσης τους Vladimir Putin, Taylor Swift, NFL commissioner Roger Goodell, Masoud Barzani, Jack Ma και άλλους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.