ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / ‘OS Experience’ – Το tweak που υπόσχεται πραγματικό multitasking στο iPad [Video]

‘OS Experience’ – Το tweak που υπόσχεται πραγματικό multitasking στο iPad [Video]

os-experience

Η περίοδος που διανύουμε για τους jailbreakers θα πρέπει να είναι μια από τις καλύτερες μιας και κάθε σχεδόν βδομάδα έχουμε ένα μεγάλο και σημαντικό tweak να κάνει την εμφάνιση του – Auxo 2, ProWidgets, IntelliScreenX7 και σήμερα σας έχουμε ένα ακόμη που σύντομα θα γίνει διαθέσιμο.

Το όνομα αυτού ‘OS Experience,’ και οι δημιουργοί του το περιγράφουν ως ένα μοναδικό tweak που θα φέρει το multitasking στο iPad σας. Βασικός εγκέφαλος του όλου εγχειρήματος είναι ο προγραμματιστής Evan Swick και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα σύντομο demo του – Η τελική έκδοση θα είναι πολύ πιο ομαλή όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Swick δεν έχει δώσει τιμή ακόμη αλλά αναφέρει πως θα είναι σε λογικά πλαίσια ενώ η διάθεση του αναμένεται μέσα σε μια με δύο εβδομάδες από σήμερα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.