ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Paws & Tails νέα εφαρμογή για τα αγαπημένα σας κατοικίδια (Promo Codes)

Paws & Tails νέα εφαρμογή για τα αγαπημένα σας κατοικίδια (Promo Codes)

Screen Shot 2014-03-07 at 2.48.28 PM

Το Paws & Tails είναι μία εφαρμογή αφιερωμένη στα αγαπημένα μας κατοικίδια!

Παρέχει ότι χρειάζεστε για την οργάνωση της ζωής του κατοικίδιού σας. Ανακαλύψτε τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

– Το Paws & Tails έχει ημερολόγιο με όλες τις λειτουργίες για σας και το κατοικίδιό σας. Μπορειτε να προγραμματίσετε τα ραντεβού με τον κτηνίατρο, τον προγραμματισμό των εμβολίων, ακόμα τα ραντεβού με τον κομμωτή σκύλων ή τις βόλτες στο πάρκο. Η εφαρμογή αυτή θα σας ενημερώνει για κάθε συμβάν, ώστε να μην ξαναχάσετε κανένα ραντεβού. Καθένα από τα κατοικίδιά σας θα έχει τα δικά του ραντεβού μέσα στην εφαρμογή. Ελέγξτε τα με το μήνα ή τη μέρα ώστε να είστε συνέχεια προετοιμασμένοι.

– Το Paws & Tails για την ώρα υποστηρίζει υπηρεσίες για τα αγαπημένα σας σκυλιά και γατιά. Μπορείτε να προσθέσετε στο προφίλ σας όσα κατοικίδια θέλετε. Διαλέξτε ράτσα, είσαγετε μερικές πληροφορίες, επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία και είστε έτοιμοι. Ο όμορφος οδηγός εισαγωγής κατοικιδίου θα σας καθοδηγήσει μέσα από τα τέσσερα βήματα για να προσθέσετε το νέο σας κατοικίδιο. Μπορείτε να δείτε όλα τα κατοικίδιά σας στην οθόνη “My Pets”.

– Παρακολουθείστε το βάρος και το ύψος του κατοικίδιού σας πιο εύκολα από ποτέ. Προσθέσετε τις διαστάσεις του οσο συχνα εσεις θελετε και ελέγξτε με τα γραφήματα το μικρό σας να μεγαλώνει. Αλλάζοντας τις λεπτομέρειές του κατοικίδιού σας και βάζοντας καινούριες παραμέτρους βάρους ή ύψους η εφαρμογή αυτόματα διατηρεί αρχείο των νέων και παλιών δεδομένων. Τότε επιλέξτε την επιλογή γραφημάτων και δείτε πως μεγαλώνει το μικρό σας.

– Με το Paws & Tails μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετιμά με ράτσες σκύλων και γατιών. Ελέγξτε το μέγεθος, την καταγωγή, το τρίχωμα, το προσδόκημο ζωής και άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν την κάθε ράτσα μοναδική.

– Σκέφτεστε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας; Το Paws & Tails μπορεί να σας βοηθήσει και σε αυτό. Ενημερώστε την εφαρμογή με όλα τα κριτήρια που ταιριάζουν στην έρευνά σας και αφήστε την να βρει την κατάλληλη συντροφιά για εσας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μέγεθος, τρίχωμα, υποαλλεργικότητα, ομιλία και άλλα χαρακτηριστικά και βρείτε ποιες ράτσες ταιριάζουν στην έρευνά σας.

– Το Paws & Tails σας επιτρέπει να ψάξετε για διάφορους τύπους επιχειρήσεων στην περιοχή σας μέσω του Google ελέγχοντας την τρέχουσα τοποθεσία σας και ανακαλύπτοντας όλα τα μέρη που μπορεί να χρειάζεστε για το κατοικίδιό σας. Μπορείτε να ψάξετε για κτηνιάτρους, καταστήματα κατοικιδίων, περιποιητές κατοικιδίων, ξενοδοχεία κατοικιδίων και εκπαιδευτές.

– Το Paws & Tails είναι συμβατό με iOS7 και iPhone 5 & 5s.

Βρείτε αυτά και άλλα πολλά στο Paws & Tails!

Ό,τι χρειάζετε το κατοικίδιό σας σε μόνο μία εφαρμογή!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για νέα και ενημερώσεις!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store εδώ στην τιμή των 0,89 €

Στο φόρουμ μας εδώ μπορείτε να βρείτε και μερικά διαθέσιμα promo codes για την κατεβάσετε δωρεάν (όσοι προλάβετε)

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.