ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / To Photoshop γιορτάζει τα 25 χρόνια του [Video]

To Photoshop γιορτάζει τα 25 χρόνια του [Video]

25-Years-of-Photoshop-640x236

Έχουν περάσει 25 χρόνια από τις 19 Φεβρουαρίου του 1990 την ημέρα κατά την οποία το κυκλοφόρησε το Photoshop 1.0, η πρώτη έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος επεξεργασίας εικόνας που έχει γράψει την δική του ιστορία.

photoshop

Το πρόγραμμα λοιπόν που έγινε στάνταρ για την βιομηχανία της επεξεργασίας εικόνας ξεκίνησε το 1987 από τους αδελφούς Knoll που το δημιούργησαν σε έναν Mac Plus. H αρχική του ονομασία ήταν Display με το πρόγραμμα τότε απλά να παρουσιάζει εικόνες σε αποχρώσεις του γκρι στην ασπρόμαυρη οθόνη του Macintosh.

Όπως παρουσιάζει παρακάτω η ίδια η Adobe το πρόγραμμα από αυτό το αρχικό του στάδιο προχώρησε σημαντικά μέσα στον χρόνο.

Δείτε τα δύο βίντεο παρακάτω που παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την εξέλιξη του:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.