ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Pioneer Digital DJ WeGO2 έγινε συμβατό με iPhone και iPad

Pioneer Digital DJ WeGO2 έγινε συμβατό με iPhone και iPad

28BB596FFB8B1D9F4D0C4A7D599593EB

Η νέα compact κονσόλα Pioneer Digital DJ WeGO2 διαθέτει όλες τις λειτουργίες του προηγούμενου μοντέλου και, επιπλέον, επιτρέπει την πρόσβαση και μίξη κομματιών σε iOS συσκευές.

Οι DJ μέσω του παρεχόμενου καλωδίου Lightning σε USB μπορούν να συνδέσουν το DDJ-WeGO2 σε μια συσκευή iOS (μοντέλα iPad 4ης γενιάς, iPad mini, iPhone 5, iPod touch 5ης γενιάς) και με την εφαρμογή djay2 της Algoriddim, να αποκτήσουν πρόσβαση στο Jog, τα πλήκτρα και τα κουμπιά της κονσόλας για μίξεις και scratch των αγαπημένων τους κομματιών απευθείας από το iTunes.

Εναλλακτικά, μπορούν να συνδέσουν τη μονάδα σε ένα PC/Mac και να χρησιμοποιήσουν το παρεχόμενο λογισμικό Virtual DJ Limited Edition ή όποιο άλλο πακέτο λογισμικού προτιμούν.

Το DDJ-WeGO2 κληρονομεί τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου DDJ-WeGO, συμπεριλαμβανομένων των ενδείξεων Pulse Control, οι οποίες καθοδηγούν τους αρχάριους χρήστες.

Θα βρείτε επίσης πληθώρα προηγμένων λειτουργιών από τα επαγγελματικά προϊόντα DJ της Pioneer, όπως η λειτουργία Συγχρονισμού Beat, τα προ-φορτωμένα samples, τα εκπληκτικά ηχητικά εφέ και loop, και η δυνατότητα μίξης με τέσσερα deck.

Το ελαφρύ και compact DDJ-WeGO2 χωράει εύκολα σε ένα σακίδιο πλάτης και διαθέτει μια βολική λαβή η οποία λειτουργεί επίσης ως βάση για iPhone/iPod touch/iPad· είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό ή κόκκινο χρώμα, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής του χρώματος των LED του Jog

 

Σχολιασμός στο φόρουμ

Πηγή:Newsbeast.gr

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.