ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Pokaholic.gr: Η μοναδική εφαρμογή αφιερωμένη στην Πόκα αναβαθμίστηκε (Promo Codes)

Pokaholic.gr: Η μοναδική εφαρμογή αφιερωμένη στην Πόκα αναβαθμίστηκε (Promo Codes)

002j

Η Πόκα, το δημοφιλέστερο παιχνίδι με τράπουλα στην Ελλάδα, έχει τώρα τη δική της ελληνική εφαρμογή! H εφαρμογή Pokaholic.gr δημιουργήθηκε για όλους εσάς τους φανατικούς Ποκαχολικούς φίλους μας, με περισσότερα από 50 συναρπαστικά παιχνίδια που θα διαβάσετε και θα μάθετε μέσα σε λίγα λεπτά, για να μπορείτε να τα παίξετε με τους φίλους σας.

 

Εδώ θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την ορολογία της Πόκας και την ιεραρχία των φύλλων, καθώς και βασικούς κανόνες που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας. Τα παιχνίδια είναι χωρισμένα ανά κατηγορίες σύμφωνα με το όνομα, την ιεραρχία, τα κοινά φύλλα και τα μπαλαντέρ, για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει.

 

Το πιο σημαντικό είναι ότι κάθε παιχνίδι έχει step-by-step οδηγίες με εικόνες για να το μάθετε γρήγορα,εύκολα αλλά και σωστά!!!

What’s New in Version 2.0

– Καινούργια γραφικά με υψηλότερη ανάλυση και μεγαλύτερο μέγεθος
– 3 Νέα Παιχνίδια αποκλειστικά για την mobile έκδοση: Μαύρη Χήρα, Ρώσικη Ρουλέτα και Σιδηρόδρομος
– 1 Νέο Παιχνίδι: Γωνία
– Διάφορες μικρές διορθώσεις

Το Pokaholic.gr θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store στην τιμή των 0,89 € εδώ

Αποκλειστικά για τα μέλη του AppleWorldHellas o δημιουργός της εφαρμογής Βασίλης Ανδρεαδάκης προσφέρει 3 promo codes για να δείτε και να μας πείτε πως σας φαίνεται η ανανεωμένη έκδοση του Pokaholic. Μπείτε στο φόρουμ μας εδώ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.