ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Αpple εξαγόρασε την εταιρεία 3D σωματικών αισθητήρων PrimeSense;

H Αpple εξαγόρασε την εταιρεία 3D σωματικών αισθητήρων PrimeSense;

post-3387-0-15786400-1384703730_thumb

Σύμφωνα με το Calcalist.co.il, η Apple φέρεται να προχώρησε τελικά στην εξαγορά τηςPrimeSense, μια εταιρεία που βρισκόταν πίσω από το πρώτοMicrosoft Kinect. Η εξαγορά σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα φαίνεται να άγγιξε τα $345 εκατομμύρια.

Senior executives της PrimeSense φημολογείται πως επισκέφτηκαν τα τεχνικά γραφεία της Apple πρόσφατα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Αυτή η εξαγορά και αν την δημοσιοποιήσει η Apple αποτελεί μια τρομερή ώθηση για την φημολογούμενη τηλεόραση της εταιρείας που αναμένουμε να δούμε τα επόμενα χρόνια.

Η PrimeSense είχε αρνηθεί την ανάμειξη της με την Apple σε παλαιότερα δημοσιεύματα αλλά όπως μας έχει δείξει η ιστορία αν η εταιρεία του Cupertino θέλει κάτι το αποκτάει αργά η γρήγορα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η μόνη επίσημη απάντηση για το θέμα της εξαγοράς που είχαμε μέχρι στιγμής έρχεται από την ίδια την PrimeSense που ανακοίνωσε το παρακάτω αποφεύγοντας να την επιβεβαιώσει αλλά χωρίς να την αρνείται κιόλας.

Quote

“PrimeSense is the leading 3D technology in the market. We are focused on building a prosperous company while bringing 3D sensing and Natural Interaction to the mass market in a variety of markets such as interactive living room and mobile devices. We do not comment on what any of our partners, customers or potential customers are doing and we do not relate to rumors or recycled rumors.”

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.