ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Project Titan: Αυτό είναι το μυστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple

Project Titan: Αυτό είναι το μυστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple

apple-car-concept

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας η Apple έχει μερικούς εκατοντάδες τεχνικούς που μυστικά δουλεύουν σε ένα ηλεκτρονικό όχημα. Αυτό αναφέρει και η The Wall Street Journal με άρθρο της που επικαλείται πηγές κοντά στην Apple.

Η ονομασία του project είναι Titan και μάλλον αφορά τον σχεδιασμό ενός minivan.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Tim Cook έδωσε το πράσινο φως για αυτό το νέο project πριν περίπου ένα χρόνο βάζοντας υπεύθυνο τον αντιπρόεδρο της Apple Steve Zadesky.  O Zadesky είναι πρώην μηχανικός της Ford ενώ βοήθησε πολύ και στην δημιουργία του iPod και του iPhone.

O Zadesky φέρεται να έχει δημιουργήσει μια ομάδα 1000 ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά πάνω σε αυτό και έχουν σκοπό να παρουσιάσουν κάτι περισσότερο από ένα πρωτότυπο ή χόμπι.

Μέχρι βέβαια η Apple να επιβεβαιώσει κάτι επίσημα το project Titan παραμένει κάτι που ίσως το δούμε κάποια μέρα ή ίσως και όχι.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.