ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Promo Giveaway Sunday: Κερδίστε promo codes της φανταστικής εφαρμογής Ραδιόφωνο

Promo Giveaway Sunday: Κερδίστε promo codes της φανταστικής εφαρμογής Ραδιόφωνο

1600x1200-The-Sound-Of-Apple-Music

Το Ραδιόφωνο όπως το ονειρευτήκαμε για iPhone αλλά και για iPad, είναι εδώ! Έτσι ξεκινάει η περιγραφή των Ελλήνων προγραμματιστών της εφαρμογής Ραδιόφωνο και ειλικρινά είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω απόλυτα με μια τέτοια δήλωση.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά και ας αναφερθούμε σε μια βασική εφαρμογή  που δεν υπάρχει σε καμιά iOS συσκευή προ εγκατεστημένη και που δεν είναι άλλη από το ραδιόφωνο. Η πολιτική της Apple από το πρώτο iPhone ακόμη ήταν και για θέματα marketing να μην έχει μια από τις βασικότερες εφαρμογές που βρίσκαμε για χρόνια στα κινητά.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά για εμένα το ραδιόφωνο είναι ένας από τους αγαπημένους μου συντρόφους είτε για να ακούω μουσική και αθλητικά είτε για να ακούω διάφορες εκπομπές με βάση  τα ενδιαφέροντα μου και πάντα ακόμη και εν ώρα δουλειάς ή κίνησης το έχω ανοιχτό ακόμη και για να υπάρχει κάτι στο παρασκήνιο στην δουλειά μου.

Προσωπικά και με τον χέρι στην καρδία είναι η νούμερο 1 εφαρμογή μου σε αυτή την κατηγορία, έχει εύκολη διεπαφή, η επιλογή των σταθμών είναι παιχνιδάκι και η έξτρα δυνατότητα ηχογράφησης είναι ένα πρόσθετο που μπορεί να μην σας γεμίζει το μάτι αρχικά αλλά που θα το βρείτε τελικά χρήσιμο όλο και περισσότερο με το που ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείται. Μπορείτε να επιλέξετε την ώρα που θα κλείσει η εφαρμογή, να κάνετε ανανέωση της λίστας των σταθμών  (καθημερινά έχουμε την προσθήκη νέων σταθμών).

Eπίσης  μπορείτε να επιλέξετε την κύρια χώρα, ώστε στη σελίδα μενού – εισαγωγής να έχετε άμεση πρόσβαση στους σταθμούς αυτής της χώρας κι άλλα πολλά!Το SHOUTcast Radio Directory (η απόλυτη παγκόσμια ραδιοφωνική εμπειρία) είναι εδώ και σας προκαλεί να ανακαλύψετε 52.000 χιλιάδες σταθμούς από όλο τον κόσμο!Ο σχεδιασμός της νέας έκδοσης επίσης έφερε και την υποστήριξη στο iPad κάτι που επίσης μου άρεσε πολύ.

Τι νέο υπάρχει σε αυτή την έκδοση:

- Σας παρουσιάζουμε τη νέα έκδοση της εφαρμογής Ραδιόφωνο με νέο σχεδιασμό και για την iPad συσκευή σας.
– Σχεδιάσαμε απο την αρχή τη σελίδα Top Stations όπου θα βρείτε και θα ακούσετε τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας μόνιο με ένα κλικ.
– Έγιναν αρκετές πολύ σημαντικές διορθώσεις στη σταθερότητα και στην ταχύτητα της εφαρμογής.
– Προστέθηκαν νέοι σταθμοί απο την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή φτάνοντας αισίος στην έκδοση 4,2 αν μην τι άλλο δείχνει ανθρώπους με μεράκι από πίσω που την στηρίζουν έμπρακτα.

Ολοκληρωμένη, χρηστική, με μοναδικά χαρακτηριστικά, με συνεχή υποστήριξη και διαθέσιμη τόσο για το iPhone όσο και το iPad σας. Απλά τέλεια!! 

Το Ραδιόφωνο είναι διαθέσιμο στο App Store για iPhone, iPad και iPod Touch στην τιμή των 0,89 € εδώ.

Στην Free έκδοση της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη εδώ οι προγραμματιστές ξεκλειδώσαν την ηχογράφηση και έτσι είναι η μόνη Free εφαρμογή στο είδος με ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.

H SmartApps και ο κ. Γιώργος Μπακίρης μας έδωσαν και 10 promo codes της φανταστικής αυτής εφαρμογής που θα τα διαθέσουμε σήμερα σε όλους εσάς. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να αφήσετε ένα σχόλιο στο φόρουμ μας >>ΕΔΩ<<.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση αύριο Δευτέρα 31 Μαρτίου 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.