ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Τεράστια επιτυχία είχε η δημοπρασία RED με προϊόντα του Jonathan Ive και Marc Newson

Τεράστια επιτυχία είχε η δημοπρασία RED με προϊόντα του Jonathan Ive και Marc Newson

sir-jonathan-ive-and-marc-newson-team-with-bono-for-red-auction-01.jpg

Η δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς (RED) έλαβε χώρα χθες στο Sotheby στην New York με τα χρήματα να πηγαίνουν για την καταπολέμηση σημαντικών ασθενειών όπως το AIDS, Tuberculosis και Malaria.

Sir Jonathan Ive και Marc Newson ένωσαν τις δυνάμεις τους για αυτό τον σκοπό και σε συνεργασία με τον Bono των U2 οργάνωσαν μια μοναδική δημοπρασία.

Ο Johny και ο Marc τον περασμένο χρόνο δημιούργησαν μια συλλογή από μοναδικά αντικείμενα τέχνης και όχι μόνο.

Ο Ive δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Αποτέλεσε μια φανταστική τιμή για εμάς να δημιουργήσουμε αυτή την συλλογή αντικειμένων και να τα δημοπρατήσουμε για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και υλοποιήθηκε μετά από πολύ σκέψη και εργασία. Το φιλανθρωπικός σκοπός RED κάνει την διαφορά για εκατομμύρια ανθρώπους που βασανίζονται κάθε μέρα από τις συγκεκριμένες ασθένειες.”

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε άγγιξε τα $12,883,000. Ο (RED) Mac Pro πωλήθηκε για $977,000, τα χρυσά Apple Earpods για $461,000, ενώ η Leica Digital Rangefinder Camera πωλήθηκε στα $1,805,000.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.