ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Renderings του αναμενόμενου San Francisco Apple Store δείχνουν τεράστιες συρόμενες πόρτες

Renderings του αναμενόμενου San Francisco Apple Store δείχνουν τεράστιες συρόμενες πόρτες

164497

Νέα renderings έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα από το αναμενόμενο Apple Store στο San Francisco παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα μιας και έχουμε 2 τεράστιες γυάλινες συρόμενες πόρτες που σε ύψος αγγίζουν τα 44 πόδια και σε πλάτος τα 23.

Η αναφορά έρχεται από το  SocketSite και πραγματικά εντυπωσιάζει μιας και αν τελικά υλοποιηθεί κατά αυτό τον τρόπο το εν λόγω Apple Store θα αποτελέσει ακόμη ένα θαύμα μηχανικής και θα είναι από τα εντυπωσιακότερα του κόσμου.

Να τονίσουμε πως αυτά δεν είναι τα πρώτα rendering για το εν λόγω Apple Store. Υπήρχαν μάλιστα και διαμαρτυρίες πως η ανέγερση του στην εν λόγω περιοχή θα κατέστρεφε ένα από τα πιο ιστορικά σιντριβάνια με αποτέλεσμα να γίνει νέος ανασχεδιασμός για μετακίνηση του αξιοθέατου αυτού σε διαφορετική περιοχή.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα renderings εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.