ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Retina MacBook Air και iPad Pro στο δεύτερο μισό του 2014;

Retina MacBook Air και iPad Pro στο δεύτερο μισό του 2014;

apple-ipad-pro-designboom02-500x281

Ακολουθώντας την αναφορά ενός έγκυρου χρήστη στο κινεζικό site WeiPhone σχετικά με το λανσάρισμα ενός 12 ιντσών MacBook μοντέλου με Retina οθόνη, χωρίς ανεμιστήρα και ανανεωμένο trackpad από την Apple ήρθε σήμερα και το DigiTimes να δώσει νέες φήμες γύρω από τα νέα προϊόντα της Apple.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τους η Apple προσανατολίζετε στο λανσάρισμα ενός MacBook Air με Retina oθόνη αλλά και ενός μεγαλύτερου iPad. Η παρουσίαση και των δύο αναμένεται κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2014.

Το DigiTimes αναφέρει ως πηγή για τα παραπάνω προμηθευτές της Apple που για ευνόητους λόγους θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι. Η Quanta Computers φέρετε να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των συγκεκριμένων προϊόντων.

Η Quanta αυτή την στιγμή έχει την θέση της τελικής συναρμολόγησης των MacBook Air και MacBook Pro στην παραγωγική αλυσίδα της Apple. H σειρά των MacBook Air και MacBook Pro ανανεώθηκαν πέρυσι τον Ιούνιο και Οκτώβριο και έτσι περιμένουμε σύντομα μια νέα αναβάθμιση τους.

Η Apple πλέον έδωσε σύνταξη στο iPad 2 και το αντικατέστησε με το Retina iPad 4 στην αγορά και όλοι περιμένουν πως θα κάνει το ίδιο και για την σειρά των notebook της. Το να δούμε λοιπόν ένα Retina MacBook Air φέτος δεν είναι καθόλου απίθανο μιας και θα έχει μια λογική τώρα όσα αναφορά ένα μεγαλύτερο iPad εδώ κρατάμε μικρό καλάθι μιας και ή ίδιες οι φήμες άλλοτε το παρουσιάζουν ως σίγουρο και άλλοτε ως κάτι που η εταιρεία δεν είναι ακόμη έτοιμο να το παρουσιάσει στο κοινό.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.