ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Review: Γνωσομαχίες (promo codes)

Review: Γνωσομαχίες (promo codes)

Γνωσομαχίες

gnosomaxies.PNG

  • Category: Games
  • Updated: 03 October 2013
  • Version: 2.4
  • Size: 25.9 MB
  • Language: English
  • Developer: Monkeyloft Labs
  • © Monkeyloft

screen568x568.jpeg

 

Οι Γνωσομαχίες είναι ένα ελληνικό παιχνίδι γνώσεων με ερωτήσεις διαφόρων κατηγοριών. Ο καλύτερος τρόπος για να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο στο iPod Touch, iPhone (η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5) και στo iPad σου (κανονικό ή Retina).

Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη ώστε να υποστηρίζει διαφορετικούς τύπους παιχνιδιού. Στην παρούσα έκδοση περιλαμβάνονται οι παρακάτω τύποι παιχνιδιού:

screen5168x568.jpeg
⍟ Έχεις 1:30 λεπτό για να απαντήσεις όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείς.
⍟ Χωρίς πίεση χρόνου, αλλά μόνο με τρεις ζωές πόσες ερωτήσεις μπορείς να απαντήσεις;

Σε ερχόμενες εκδόσεις θα προστίθενται και νέοι τύποι παιχνιδιού εντελώς δωρεάν!

Οι ερωτήσεις διαβαθμίζονται σε επίπεδα δυσκολίας. Όσο πιο δύσκολο είναι το επίπεδο της ερώτησης, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις.

Κάνε το υψηλότερο προσωπικό σου σκορ (high score) και κόντραρε το με τους φίλους σου και με όσους παίζουν τις Γνωσομαχίες μέσω του Game Center της Apple.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ερωτήσεις από πλήθος κατηγοριών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω:

⍟ Γενικών Γνώσεων
⍟ Τέχνη και Λογοτεχνία
⍟ Ηλεκτρονικά παιχνίδια
⍟ Επιστήμη
⍟ Τηλεόραση και Κινηματογράφος
⍟ Μυθολογία
⍟ Γεωγραφία
⍟ Ιστορία
⍟ Πολιτική
⍟ Αθλητικά
⍟ Κινούμενα Σχέδια
⍟ Ψυχαγωγία
⍟ Μουσική
⍟ Τεχνολογία
⍟ Και άλλες πολλές!

Σε ερχόμενες εκδόσεις θα προστίθενται:

⍟ Νέοι τύποι παιχνιδιού
⍟ Περισσότερες ερωτήσεις

Η εφαρμογή είναι Universal, δηλαδή έχει σχεδιαστεί τόσο για iPhone και iPod touch όσο και για iPad συσκευές (απλές και Retina) χωρίς έξτρα κόστος για το χρήστη.

Συμβατή με iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation), iPad,iPad 2, iPad 3, iPad4 και iPad Mini.

Απαιτείται λειτουργικό iOS 5.0 ή μεταγενέστερο.

Ευχαριστούμε το Developer και την Monkeyloft Labs για την άμεση ανταπόκριση, τα δωρεάν promo codes και φυσικά την άψογη επικοινωνία που είχαμε για την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Για να διεκδικήσετε ένα promo της εφαρμογής μείνετε συντονισμένοι διότι θα ανέβει ένα βίντεο (σε αυτό το άρθρο) όπου θα σας ενημερώνει πως να διεκδικήσετε τα promo codes.

video-coming-soon.jpg

Kudos: sakis007

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.