ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Review Game: iSeires

Review Game: iSeires

2013-11-24 16_34_43-iSeires on the App Store on iTunes

 • 1.99€
 • Category: Games
 • Released: Nov 22, 2013
 • Version: 1.0
 • Size: 9.5 MB
 • Language: English
 • Seller: panagiotis vassis
 • © A.T.D.

1 2

Το iSeires Quiz είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων των κωμικών σειρών “Στο παραπέντε”, “Δύο Ξένοι”, Κωνσταντίνου και Ελένης” και “Εγκλήματα”(στο μέλλον θα προσθεθούν κι άλλες σειρές)
Εχετε 10 δευτερόλεπτα να απαντήσετε σωστά (σε πάνω απο 500 ερωτήσεις συνολικά), για να μην χάσετε τις 3 ζωές που έχετε!!! Σε κάθε σωστή απάντηση κερδίζετε 50 πόντους.Στο τέλος του παιχνιδιού μπορείτε να μοιραστείτε κατευθείαν το ΣΚΟΡ σας στον τοίχο του Facebook η του Twitter.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και οι FAN από τους ”Δυο ξένοι – Παρά πέντε – Κων/νου & Ελένης – Εγκλήματα” θα το λατρέψουν.

Δοκιμάστε και εσείς τiς γνώσεις σας στης αγαπημένες σας σειρές.

Πως αποκαλεί η Θεοπούλα την νύφη της;

 1. Άσχημη
 2. Κοντή
 3. Ψηλή
 4. Όμορφη

Θα θελα να ευχαριστήσω τον δημιουργό αυτής της εφαρμογής για τα 20 promo codes που έδωσε για τους φίλους του Appleworldhellas.

Από τις 26 Νοεμβρίου και ως τις 29 Νοεμβρίου θα δίνουμε 5 promo κάθε μέρα, στο σύνολο 20 promo codes

Η διαδικασία θα είναι απλή, σε ανύποπτο χρόνο θα δίνουμε 5 promo, το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να γράφεται το promo που πήρατε και φυσικά την γνώμη σας για το παιχνίδι.

Γι αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Appleworldhellas και κατεβάστε Δωρεάν το iSeires

Για συμμετοχή και σχολιασμό, κάντε κλικ εδώ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.