ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Review Game: The Room Two

Review Game: The Room Two

 

000.PNG

  • Category:Games
  • Released: Dec 12, 2013
  • Version: 1.0.1
  • Size: 272 MB
  • Language: English
  • Seller: Fireproof Studios Limited
  • © Fireproof Studios Ltd
  • Infrequent/Mild Horror/Fear Themes

The Room is back… With “The Room Two”

Αν θυμάστε σας είχαμε ένα αναλυτικό review του παιχνιδιού The room Epilogue όπου το παρουσιάζαμε και σας είχαμε και ένα walkthrough video για όλο το παιχνίδι.

Σήμερα θα δούμε το νέο The Room Two όπου κυκλοφόρησε στο AppStore στην τιμή των 4.99 ευρώ και μας υπόσχεται για άλλη μια φορά να μας καθηλώσει στiς συσκευές μας για να λύσουμε το μυστήριο που κρύβεται μέσα στα μαγικά κουτιά.

Καλώς ήρθατε για άλλη μια φορά στον νέο μυστηριώδη κόσμο του ”The Room Two”

Ένα ψυχολογικό παζλ, τυλιγμένο σε ένα μυστήριο μέσα σε ένα όμορφο game-play αφής και του 3D κόσμου

001.jpeg

002.jpeg

003.jpeg

004.jpeg

005.jpeg

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad Wi-Fi (3rd generation), iPad Wi-Fi + Cellular (3rd generation), iPad Wi-Fi (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini Wi-Fi, iPad mini Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini with Retina display, and iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular.

Το παιχνίδι περιμένουμε για άλλη μια φορά να μας εκπλήξει και να ”παιδέψει” το μυαλό μας για να βρούμε τα κρυμμένα μυστικά του

Ήδη το αγοράσαμε και το κάνουμε downnolad στην συσκευή μας και σε λίγο θα σας έχουμε αναλυτικό βίντεο.

IMG_2526.JPG

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.